Terhes vagyok es nem akarom elvetettni, de a parom nem szeretne meg gyereket. Mit csinaljak? Tobbi lent.
Szija...Hat sajnos a legrosszab ami csak lehetne nem tartjuk meg...:(
Szerdan megyunk orvoshoz es utana minden szepnek vege... Nem tudom hogy fogom meg kibirni minden ejjel a kisbabaval almodok,de nem erti meg a parom,hpogy nagyon szeretnem ezt a babat:(
Nagyon sajnálom, hogy végül idáig fajultak a dolgok. Nem szeretnék a helyedben lenni. És, ha a babát választanád a párod helyett? Nem tudom, hogy ezek után tudsz-e úgy nézni rá, mint régen. Én biztosan nem.
21 éves km
akkor lesz a legnehezebb,amikor ismét babát fogsz várni,mondjuk 1 év múlva.Ha ő 6 éves lesz,akkor látod be hogy tök mindegy lenne ha nem 6 hanem 7 éves lenne... Most lehet azt hiszed sokat számít 1-2 év,de nem.TAPASZTALAT
Még van 1 napod vissza lépni,ő a te tested
A párod "Istene" nem ítéli el az abortuszt?
Szégyellje magát, hogy erre kényszerít akaratod ellenére!!
Nem társ az ilyen! Hanem sintér!! Elgondolkodnék a "valós szerelméről.." Mert ha valóban úgy szeretne, ő maga tiltakozna ez ellen!! (Bocsánatot kérek, kissé felzaklat a dolog, nehéz tűrtőztetnem magam ezt olvasva úgy, hogy itt alszik mellettem a 6hónapos kisfiam!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!