Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok es nem akarom...

Terhes vagyok es nem akarom elvetettni, de a parom nem szeretne meg gyereket. Mit csinaljak? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg,hogy terhes vagyok...Tobb mint fel eve vagyunk egyutt a parommal hozzateszem egy arab pasirol van szo...Dec.14 en megkerte a kezem...Imad szeret stb,de a babat nem szeretne mert hogz meg nem allunk keszen ra...en meg szeretnem tartani minden aron,de o viszont nem...segitsetek mit csinaljak...Nem akarom se ot se a babat elvesziteni!!!
2010. jan. 12. 13:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele es azt mondta hogy meg ne most legyen baba mert hogy szeretne menni mindefele es hogy meg nem vayuk ra keszen...Csutrotonon megyunk orvoshoz nem lehet vele beszeni mondtam nkei de csak annyit hajtogat,hogy meg nem vagyubk ra keszen...van egy olyan megoldas allitolag,hogy tablettas es akor ugyan ugy elmgey a baba,de van az abortusz is...azt mondta ha a masodik lesz akkor nem vetetjuk el.Szval nem tudom mi lesz de nekem a legrosszab mert nem akarom elvetetni,de a parom se akarom elvesziteni!
2010. jan. 12. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de kérlek még az utolsó pillanatban se felejtsd el: A Te tested, A Te életed, A Te gyermeked. Csak Te döntesz róla, senki más!!!
2010. jan. 13. 08:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Mindenképp írd meg , mi volt, hogy döntöttetek! Szorítok neked! És a babádnak!!
2010. jan. 13. 09:31
 14/22 picihasim ***** válasza:
A tablettás módszerről én is hallottam. Azt hiszem, hogy azt a baleset után 3 napig lehet bevenni, hogy hasson (72 óra). Mindenképpen írd meg, hogy mi volt.A tegnapi 21 éves km.
2010. jan. 13. 10:23
 15/22 A kérdező kommentje:
nem olyan tablettas modszer mert mar 5 hetes vagyok..hanem olyasmi mint az abortusz de allitolag meg se olyan karos...koszi mindenkinek hogy szori nekem remelem jo hirekkel fogok jonni hamarosan...:)
2010. jan. 13. 13:28
 16/22 picihasim ***** válasza:
Mizujs? 21 éves km.
2010. jan. 16. 19:06
 17/22 A kérdező kommentje:

Szija...Hat sajnos a legrosszab ami csak lehetne nem tartjuk meg...:(

Szerdan megyunk orvoshoz es utana minden szepnek vege... Nem tudom hogy fogom meg kibirni minden ejjel a kisbabaval almodok,de nem erti meg a parom,hpogy nagyon szeretnem ezt a babat:(

2010. jan. 18. 19:06
 18/22 picihasim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy végül idáig fajultak a dolgok. Nem szeretnék a helyedben lenni. És, ha a babát választanád a párod helyett? Nem tudom, hogy ezek után tudsz-e úgy nézni rá, mint régen. Én biztosan nem.

21 éves km

2010. jan. 19. 08:56
 19/22 anonim ***** válasza:

akkor lesz a legnehezebb,amikor ismét babát fogsz várni,mondjuk 1 év múlva.Ha ő 6 éves lesz,akkor látod be hogy tök mindegy lenne ha nem 6 hanem 7 éves lenne... Most lehet azt hiszed sokat számít 1-2 év,de nem.TAPASZTALAT

Még van 1 napod vissza lépni,ő a te tested

2010. jan. 19. 14:16
 20/22 anonim ***** válasza:

A párod "Istene" nem ítéli el az abortuszt?

Szégyellje magát, hogy erre kényszerít akaratod ellenére!!

Nem társ az ilyen! Hanem sintér!! Elgondolkodnék a "valós szerelméről.." Mert ha valóban úgy szeretne, ő maga tiltakozna ez ellen!! (Bocsánatot kérek, kissé felzaklat a dolog, nehéz tűrtőztetnem magam ezt olvasva úgy, hogy itt alszik mellettem a 6hónapos kisfiam!!!)

2010. jan. 19. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!