36 hetesen kötelezően csinálják a hüvelyi baktérium tenyészetet?
szia!
Szerintem is kéne csinálni, ha magától nem mondta akkor kérdezz rá! Nekem csinálták a 36. héten pár nap múlva megvolt az eredmény és kiderült, h van valamilyen bacim, és antibiotikum kell rá! De nem volt sem viszketésem se folyásom se semmim. Ezt nagyon komolyan kell venni, mert szülésnél megfertőződhet vele a baba, ezt mindenképpen ki kell kezelni! Én augmentint kaptam, de csak kb. 2 szemet tudtam bevenni a 10 helyett, mert elfolyt a magzatvíz és mentünk a kórházba! Ott lenyomták a többi antibiotikumot infúzió formájába, szóval szerencsére minden okés volt! De én mindenképpen rákérdeznék a helyedbe!
Szia!
nekem a 31. héten vették le,aztán 10 nap múlva eredmény.. 2 baci,augmentint szedtem.aztán kontrollra vissza,de mire jött az eredmény bekerültem a kórházba,visszatartáson voltam 10 napig.. még mindig volt 1 baci,így betadinos kúpot kaptam 4 napig.. a kórházból időközben kiengedtek,kontroll ismét,az eredmény jövőhéten jön meg.. hát remélem nem lesz több baci..
37hkm
szia!
Mi a helyzet? Tudtál beszélni a dokival?
Épp most találtam erre a kérdésre! Mindenképpen követeled ki a vizsgálatot!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!