Van Budapesten jó tengerimalac tenyészetet?
Szia!
Hát ahogy nézem ez nem lesz egyszerű, de ne add fel, esetleg megkérdezhetnéd tengerimalacos fórumokon, hogy hol van élő tenyészet. pl itt: [link]
Most hirtelen őt találtam aki aktív, és a malacai is jó helyről vannak: [link]
Kérdezz rá néhány dologra nála, én nem ismerem, nem régóta tenyészthet.
Vidéken, kicsit messzebb vannak aktív tenyészetek, ha megteheted leutazhatnál a malacért (egy ismerősöm is 3 órát zötykölődött mire leért).
Little Pigs tenyészetet tudom neked bátran ajánlani! Én múlt héten vettem tőlük egy gyönyörűszép egészséges angol rövidszőrű kismalacot, kaptam hozzá származási lapot is, így volt 4000 Ft. Hozzá tenném én a volt malackámat (isten nyugasztalja) akit március elején vettem az árkád állatkereskedésében szintén 4000 Ft-ért vettem, de sajnos 5 nap után meghalt:'( én senkinek se kívánom ezt az érzést amit én átéltem, ezért ajánlom inkább ezt a tenyészetet, mert tapasztalatból tudom hogy tényleg egészséges kismalacot kapsz, előjegyeztethetsz is, és nagyon kedvesek veled!
A tenyésztő neve Tóth Ádám.
Írj privátba ha érdekelnek az elérhetőségei, bár ha rákeresel neten fentvan a regisztrált magyar tenyésztők közt is!
Ha kell küldök képet a malackámról és a származási lapról hogy a saját szemeddel is láthasd.
Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!