Segitség! Hogy kezeljem ki ezt a gombás fertőzést?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és már mindent kipróbáltam de mégis viszketek.. A canesten semmit nem ér, a multigyin nevezetü géltöl rosszabb lett és végül kipróbáltam egy külföldi kenőcsöt ami elmulasztotta a viszketést de amint abbahagyom rá 3-4 napra visszajön a kellemetlen értés :( az orvosom összeállitott nekem egy kúpot de azt meg bem bírom annyira égeti a hüvelyem. Elvagyok keseredve. Létezik szájon át bevehető tabletta amit a terhesség alatt lehet alkalmazni? A héten megyek vissza az orvosomhoz de addigis elfogadnék pár hasznos módszert és nem joghurtra gondolok hanem valami hatásosabb gyógyszeres kezelésre ami gyorsan hat. Előre is köszönöm.2014. aug. 5. 00:00
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként több mint 1 hónapja kínlódok... Szóval kezdek kiborúlni :(
2014. aug. 5. 00:02
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy terhesen lehet-e, de szerintem igen. FONO hígítású tejsav oldat. 1 liter vízben 2 ek, és ezzel irrigálni. Csak a hüvelyed ég? Az egész nemiszerved nem? Nekem felmaródott az egész, mert ki voltam száradva (nagyon keveset ittam), és minden gombaölő fájdalmas volt. Bepanthennel kellett kenegetnem.
Miért nem ragaszkodsz tenyésztéshez? Már épp ideje lenne.
3/5 anonim válasza:
Nekem evek ota ez a problemam, bar mar ritkabban jon elo, sajnos gyogyszerszedes miatt. Nekem az Aloe First spray segitett, a Forever Living Products-tol, de csak a terjesztoktol lehet venni, boltban nem. Lemosokent, borogataskent hasznalom.
4/5 anonim válasza:
Biztos hogy gomba?Mert ha csak felborult a hüvelyed ph-ja akkor a Génia 92 segíthet.
5/5 anonim válasza:
Pharmatex huvelytabletta(huvelyfertotlenito es szules elott is szoktak javasolni,amugy hormonmentes vedekezesi modszer is...mindenfajta bakteriumot es gombat ol es csupa olyan van benne ami alapbol is megvan a huvelyben 12db-os) ha ezzel vegeztel meg egy vitagyn c amit szinten lehet terhesen es naponta betadinos vizzel amit vattaba martunk a kulso tajekot plusz anusz kornyeket torolgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!