Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy terhes nőnek tényleg...

Egy terhes nőnek tényleg ekkora segítség kell?

Figyelt kérdés
Egyik barátom anyukája terhes. Kb. 3-4 hónapos volt, amikor a barátom elkezdte lemondani a programokat, mert az anyukája terhes, vele kell lenni valakinek, az apja dolgozik, az öccsének meg már van programja. De mégis miért? Mi baj történhet, ha pár órára egyedül marad a lakásban egy 3-4 hónapos terhes nő?
2014. júl. 26. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Semmi jó kifogás.... én a 38 hét alatt szinte egyedül voltam (párom külföldön dolgozik) és nem haltam éhen mosott ruha is volt van... és köszönöm elvagyok bár néha rossz hogy nincs kihez beszélni...
2014. júl. 26. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Unatkozik talán. De 3-4 hónaposan sokaknál még nem is látszik a terhesség. Lehet hogy veszélyeztetett és csak wc-re kelhet fel, de akkor is magára lehet hagyni akár egész napra. Hát nem tudom. Tényleg furcsa. Nem lehet hogy a barátod le akar koptatni és ő találta ki ezt a kifogást?
2014. júl. 26. 21:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nem hiszem, picit furcsa az anyja eleve...:D

Tehát lehet hogy az anyja reagálja túl. De a barátom amúgy is egy anyámasszony katonája.

2014. júl. 26. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Én veszélyeztetett terhes voltam a 4. hónap végéig feküdnöm kellett. De végig egyedül voltam itthon (a házimunkát és a főzést is nekem kellett megoldani), egyedül a bevásárlásban segített be a párom, mert szigorúan tilios volt emelnem (így ahhoz csak bevásárlólistát írtam).
2014. júl. 26. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Mi lesz ha meglesz a pici.... szerintem beszéld meg a pároddal de ha csak napi 1-2 óráról van szó akkor fogadd el màst nem tehetsz... hányéves amúgy?
2014. júl. 26. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Hát,sok nő,ha terhes lesz,"lebénul".:)

Nem hajlandó csinálni semmit,ellustulnak,és a terhességre fogják,kihasználják,hogy mások ugrálnak helyettük...

Én szülés előtt 3 nappal még füvet nyírtam,aznap,mikor szültem,még bicikliztem,meg függönyöket cseréltem,ablakot pucoltam.

Felfogás kérdése,ha egészséges a kismama,bármit csinálhat,amit előtte,csak lassabban,óvatosabban.Felfogás kérdése.:)

26 hetes kismama

2014. júl. 26. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Engem 3császár után elkötöttek, mégis terhes lettem. A doki vérzés, görcsök miatt ágynyugalmat rendelt, szó szerint csak wc-re és fürödni kelhettem fel. De ott voltam egyedül egy 2, 5, és 6 éves gyerekekkel, párom a szülés után tudott csak hazajönni Amerikából. Én soha nem kértem és kaptam segítséget. Mégis egészséges kisfiam lett. Én azt gondolom, senkinek sem szabad annyira elhagynia magát, mint a párod anyjának. Én azt javaslom, hogy kérdezz rá a párodnál, nem e csak indok, és veled van baja, esetleg szakítani akar.
2014. júl. 26. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Kedves utolsó,minden elismerésem a tiéd!!!Kevés ember tudta volna ezt így végig csinálni.

26hkm

2014. júl. 26. 22:33
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem a pasim, csak barát. úgy kezdtem a mondandómat, hogy "Egyik barátom". :P

Köszi a válaszokat, és minden elismerésem az önálló kismamáknak! :)

2014. júl. 26. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
Oké bocsi de a barát alatt manapság már nem feltétlenül hogy is mondjam... úgy is érted... fogadd el az ő dolguk. Minden jót első voltam...
2014. júl. 26. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!