Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy terhes nőnek tényleg...

Egy terhes nőnek tényleg ekkora segítség kell?

Figyelt kérdés
Egyik barátom anyukája terhes. Kb. 3-4 hónapos volt, amikor a barátom elkezdte lemondani a programokat, mert az anyukája terhes, vele kell lenni valakinek, az apja dolgozik, az öccsének meg már van programja. De mégis miért? Mi baj történhet, ha pár órára egyedül marad a lakásban egy 3-4 hónapos terhes nő?
2014. júl. 26. 21:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

En is talalkoztam hasonloval.. ha egyedul volt a no,mert a ferje ejszaka dolgozott (sogornom),akkor rogton hivta a paromat,hogy nalunk aludhat-e..9honap alatt 4-5* aludt nalunk,es ha nem volt otthon a ferje hetvegen munka miatt nalunk volt.. kethetente.. anyosom egy honapra oda koltozott,mikor megszuletett a tunderi kislany. Amikor kajarol beszeltunk csak o ment hanyni,hiaba volt 7-8 honapos :) Ha beszelt anyosommal mit fozzon hetvegen e-mailben irta le neki,mert nem tudta hangosan kimondani.. ugy gonsolom ez a hiszti kategoria :/

En is rosszul voltam(hsnytam ejjel,nappal) a 15. hetig,de erot vettem magamon.. plusz parom ket helyen dolgozik,en veszelyeztetett vagyok,es mindennap egyedul vagyok,egyedul bevasarolni nem megyek csak kisebb dolgokert.. ket hetente egyszer van itthon szombaton.. elfoglalom magam,atjonnek baratok,csaladtagok,olvasok,fozocskezek.. beszelek a babahoz :))

18hkm

2014. júl. 27. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!