Aki lánnyal volt terhes az édeset vagy a savanyút kívánta jobban? Mit etettek szívesebben?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 19:03
12/20 anonim válasza:
Édeset, de nagyon, rengeteg mogyorós csokit ettem.
13/20 anonim válasza:
cukrászsütiket minden mennyiségben :)
14/20 anonim válasza:
3 lányom és egy fiam van, a lányokkal mindegyikkel a savanyút kívántam és raklapszám ettem, és a cseresznye paprikát is nagyon kívántam. A fiammal az édeset csoki hegyek, sütik minden mennyiségben 6 db zala kocka simán lecsúszott.Illetve rengeteg fagyi! :)
15/20 anonim válasza:
Senki ne kövezzen meg: konkrétan savanyú fokhagymát ettem Milka csokidesszertes csokival. És csak együtt volt a jó...:D
16/20 anonim válasza:
Kislanyom lesz,es vegig a gyumolcsot kivantam...De irdatlan mennyisegben!! :))
17/20 anonim válasza:
Nekünk kislányunk lesz.
Egyáltalán nem vagyok kívánós, hol sósat,hol édeset eszek:)
Talán ami más,hogy én nem igen szerettem a gyümölcsöket. Inkább zöldség függő voltam:) mióta teherbe estem, egyáltalán nem kívánom a zöldséget viszont gyümölcsből hát huhhh... Nagyon sokat meg tudnék enni :D Nem tudom, hogy van e összefüggés a neme miatt, de sztem nincs.
Anyukám mikor a nővéremmel volt terhes nagyon sok süteményt evett:) a bátyámnál pedig nagyon sok savanyút,sósat:)
18/20 A kérdező kommentje:
Kislányom született :) édest kívántam jobban.
2014. aug. 17. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!