Semmit nem hizok, pedig eszek rendesen, ti hogy vagytok vele? 19hkm
Szia!
Én 170 centi vagyok, és 59 kilóval kezdtem a terhességet. 17 hetesen eddig 3 kilóval vagyok több. Elsővel 18 kilót híztam, mind le is ment, nem repedtem szerencsére, de most jó lenne max. 12-nél megállni. Örülj neki, hogy nem hízol, lehet nem is fogsz sokat, de ez majd kiderül, nem lehet általánosítani. Boldog babavárást!
Szia!
Sztem örülj annak, hogy nem híztál :) Én 65 kg voltam 8 hetes terhesen most 21 hetes vagyok és 66 kg :) Gondolkoztam én is azon, hogy vajon ez normális e, de tapasztalt több gyermekes anyukák azt mondták, hogy ne aggódjak, mindenki más, minden terhesség más.:) Nem mellesleg alkati kérdés is :) Pl a nővérem 20 hetesen már +8kg tartott.. De összehasonlítva az én pocakomat az ő akkori pocakjával tök egyformák vagyunk/voltunk:) Sztem annyi van a háttérbe, hogy ő 42 kg-al kezdte a terhességét és 65-el:)sztem függ attól is hogy ki hány kg-al kezdi a várandóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!