Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmit nem hizok, pedig eszek...

Semmit nem hizok, pedig eszek rendesen, ti hogy vagytok vele? 19hkm

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok. 172 cm es 68 kg voltam mikor teherbe estem, az elso harom honapban lefogytam 3 kg-ot es azota is ott tartok. Semmit nem szedtem fel, es normalis ennyi idosen? Lehetseges hogy kesobb tobbet fogok egyszerre hizni? Ti hany kgnal tartotok es hany hetesek vagytok?:)

2014. aug. 3. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 170 centi vagyok, és 59 kilóval kezdtem a terhességet. 17 hetesen eddig 3 kilóval vagyok több. Elsővel 18 kilót híztam, mind le is ment, nem repedtem szerencsére, de most jó lenne max. 12-nél megállni. Örülj neki, hogy nem hízol, lehet nem is fogsz sokat, de ez majd kiderül, nem lehet általánosítani. Boldog babavárást!

2014. aug. 3. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem örülj annak, hogy nem híztál :) Én 65 kg voltam 8 hetes terhesen most 21 hetes vagyok és 66 kg :) Gondolkoztam én is azon, hogy vajon ez normális e, de tapasztalt több gyermekes anyukák azt mondták, hogy ne aggódjak, mindenki más, minden terhesség más.:) Nem mellesleg alkati kérdés is :) Pl a nővérem 20 hetesen már +8kg tartott.. De összehasonlítva az én pocakomat az ő akkori pocakjával tök egyformák vagyunk/voltunk:) Sztem annyi van a háttérbe, hogy ő 42 kg-al kezdte a terhességét és 65-el:)sztem függ attól is hogy ki hány kg-al kezdi a várandóságot.

2014. aug. 4. 09:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még azt elfelejtettem leírni, hogy természetesen attól is függ, hogy ki mennyit már elnézést/zabál/ terhessége alatt.. Sok kismama úgy gondolja, hogy 2 helyett eszik ami egy irgalmatlan nagy baromság, aztán meg sírnak, hogy jajj felszedtem 25 meg 30 kg-ot terhesség alatt most hogy fogyjak le. :) Nem kettő helyett eszünk:)
2014. aug. 4. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!