Miért nem tudok rendesen kiürülni?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok nem most kezdődött. Az a helyzet hogy elmegyek pisilni ki jön a sok pisi abba marad és pár másodperc múlva jön megint (nem sok nem is pár csepp inkább közepes mennyiség) ki jön eltelik pár másodperc és megint jön és nem marad abba így megy folyton. Mintha el lenne dugulva és csak apránként tudna kijönni. Nagyon rossz mert emiatt folyton pisilési ingerem van és aludni se tudok.2014. jún. 1. 21:34
1/5 anonim válasza:
Inkább arról lehet szó, hogy a méhed nyomja a hugyhólyagot és ettől van a gyakori inger.
2/5 anonim válasza:
Oké, ez teljesen normális, nyomódik így-úgy a hólyagod. Lehet ez még sokkal jobb is, de lesz még rosszabb. Próbáld megszokni, mert igazán jó majd akkor lesz ha megszületett a babóca. Eleinte engem is zavart, én sem tudtam aludni, de pár hét után hozzászoktam. A "legjobb" a vége felé volt, amikor úgy éreztem belemarkolnak a hólyagomba. De hidd el, viszonylag hozzá lehet szokni.
3/5 A kérdező kommentje:
De engem inkább az zavar hogy hiába ülök hosszú ideig akkor is jön belőlem. Nem jön ki egybe az összes pisi hanem apránként
2014. jún. 1. 21:57
4/5 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen, mikor többet iszok a szokottnál. Vagy nem összességében többet, hanem ugyanazt a mennyiséget, de egyszerre.
5/5 anonim válasza:
2.-es hozzászóló vagyok, igen, nekem is így volt, de ezek a dolgok hozzátartoznak a terhességhez, jobb is lesz rosszabb is, muszáj elfogadni, megszokni. Sajnos a terhesség mindenféle kellemetlenséggel jár. Lesz még más kellemetlenség, ami mellett ez nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!