Szerintetek az gond ha sokat mozog a babám? Van olyan, hogy rendesen kinyomja magát az egyik oldalt! 28 hkm
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 19:47
1/12 anonim válasza:
csak ha esetleg azért mert magas a cukorszinted (vérből kimutatják, hogy rendben van e)
vagy agyoncsokiztad magad
amúgy kizárható, hogy baj lenne
2/12 A kérdező kommentje:
upsz!a csoki lesz a gond!most sokat ettem!akkor lehet emiatt mozog ennyit?
2014. máj. 3. 19:51
3/12 anonim válasza:
Én terhességi cukros voltam, odafigyeltem mit eszek, és napi 3-5 alkalommal mértem a cukromat, jó értékeim voltak. Ennek ellenére is rengeteget mozgott a babám, rengetegszer rúgta ki a ház oldalát. Teljesen egészségesen született, de itt kint is igazi örökmozgó, a mozgásfejlődésében is előrébb jár éppen emiatt. Ne aggódj ezen!
4/12 anonim válasza:
Alapjáraton sincs vele semmi gond, csoki hatására sincs. Szimplán felpörögnek tőle a babák, ilyenkor sokkal intenzívebbek. De vannak olyan babák akik csoki nélkül is egész nap mocorognak.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! Tiszta fura,hogy a köldökömnél kinyomja valamijét,rendesen látni!
Akkor ne aggódjak,és ne hívjam a dokimat?
2014. máj. 3. 19:55
6/12 anonim válasza:
nst-k előtt javasolják is, hogy csokizni kell, hogy a baba tuti ébren legyen
de mivel az agy és a szervek alvó állapotban fejlődnek inkább jobb lenne, ha többet aludna
7/12 A kérdező kommentje:
legutóbbi vizsgálaton a cukrom is rendben volt!lehet tényleg sok csokit ettem!
2014. máj. 3. 20:00
8/12 anonim válasza:
Na én aztán nem eszek csokit és nekem 16 hetes korától annyit mozog, hogy ez már hihetetlen. Mintha sohasem pihenne. Nagyon aktív. Örülj neki, mert így gyakran kapsz visszajelzést, hogy jól van. Mindenki kisbaba más, nekünk ilyen örökmozgó jutott. :) Azt hittem, hogy mostanra már szűkösebb lesz neki, és biztos nem fog ennyit rugi-bugizni, de nem így van. Ma is össze-vissza püfölt. :D
10/12 A kérdező kommentje:
Most nem rég beszéltem neki és megsimogattam a pocakomat és abba is hagyta a rúgást!szerintetek figyelt rám azért hagyta abba?
2014. máj. 3. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!