Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek az gond ha sokat...

Szerintetek az gond ha sokat mozog a babám? Van olyan, hogy rendesen kinyomja magát az egyik oldalt! 28 hkm

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 3 napja extrèm aktiv csoki nèlkül ès nekem is kinyomja magàt de èn örülök neki mert nèha kifejezetten lusta napokig aztàn aggodhatok bàr van itthon szivhang figyelöm! Egyèbkènt èn hiszem hogy haljàk amit mondunk,nekem pl ultrahangon megfordult,hàttal volt ès kèrtem hogy forduljon meg ès nagyon meglepett mert hallgatott anyàra:-) 28hkm
2014. máj. 3. 22:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is 28 hetes vagyok:)Nekem is van hogy állandóan mocorog,néha már fáj is,csokit alig eszek.Szerintem nincs ezzel semmi baj.
2014. máj. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!