Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?
Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...
Van még így valaki?
11 hkm
Ma én sem hánytam! :)
Akkor ez egy jó nap volt nekünk! :) Nekem volt egy kis émelygés, de nem vészes.
Talán kikeveredünk ebből lassacskán.
Zsófi
Korai volt az örömöm.Reggel nem hánytam,de az imént visszaküldte picurka a vacsorát :/ Pedig olyan jól esett...
Marika
Na én kiszallok a beszélgetésből, mert nalunk nincs baba :( ma voltam uh on, es üres a pete zsák :-(((
Mindezt 12 hetesen kellett megtudnom :(
Nori
Nóri! Nagyon sajnálom!:( S most,hogyan tovább?
Zsófi
Nóri nagyon sajnálom :'(
Marika
Nyugodj meg!Az első 12 hétben minden bajom volt...
A hányingerre egyél sósat!
De ne aggódj,nekem elmúlt a 13-ik hétben a "régi" voltam..azóta a 37-ik hetet taposom.
Ha szedsz terhesvitamint akkor este vacsora után vedd be!
Nekem reggeli után hányingert/hányást okozott.
Nekem még az első trimeszterben még ájulás is volt.Folyton leesett a vérnyomásom.De ez s elmúlt!Kitartás Neked és boldog terhességi heteket! :)
Nóri nagyon sajnálom, ez hogyan lehetséges??? A 12. hétben tudod meg??? Nem is volt babi?? Vagy elment menet közben, észrevétlenül?
Jaj, Istenem, nagyon sajnálom, tényleg.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!