Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?
Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...
Van még így valaki?
11 hkm
Zsófi vagyok!
Gratulálok Marika! :)
Kérdező, ti hogy vagytok?
Én is gratulálok, Marika!!!! :)
Biztos izgultál, hogy ennyit várat magára.
Ugye, hogy nincs ennél nagyobb boldogság?
Mi is jól vagyunk, szépen fejlődik a baba, lassan 6 hetes, és máris annyira más, mint mikor született. Olyan nagyfiú már... :)
Mindkettőtöknek nagyon-nagyon boldog babázást!!! :)
Zsófi vagyok!
Az biztos, hogy ez a legnagyobb öröm a világon! :)
Nóri holnap lesz hat hetes, és tényleg eszméletlen, hogy mennyit változott már. :)
Annyira imádom!!! Ahogy rámmosolyog, hát megzabálnám legszívesebben. :)
Sziasztok Csajok!
Hogy vagytok? :)
Zsófi
Sziasztok!
Mi jól vagyunk.Kicsi lányom nő, mint a gomba :D Fiam elfogadta,lassan összecsiszolódunk,de elég nehezek az esték egyedül egy kicsivel meg egy picivel...
Ti hogy vagytok?
Marika
Zsófi vagyok!
Marika! Férjed nincs otthon?
Nálunk minden rendben,egy igazi kis tündér a drágám! :) Hagy pihenni minket. Este 10-11 között alszik el, néha felkel enni 3-4 óra között, aztán 9-ig alszik. Ma nem is kelt hajnalban. Egyre többször átalussza az éjszakákat. :)
Már a 62-es rucikat hordja, és 5300 gramm. Szépen összekapta magát. :)
Marika vagyok.
Férjem minden másnap este dolgozik,de egyre ügyesebben megoldom :)
Lánykám 1 hónaposan volt 4240gramm és 55 cm,némelyik 56-os ruci már kicsi :) Ő is nagyon jó baba,èjszaka 1-2x kel fel enni.Egyre többet mosolyog és nagyon érdeklődő :)
Zsófi szèpen növöget a picikèd :)
Marika
Akkor a te babád is szépen hízik! :)
Jó látni, hogy ilyen gyorsan fejlődnek.
Sziasztok!Hogy vagytok?
Marika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!