Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meglevo anyukak es kismamak,...

Meglevo anyukak es kismamak, ti hogyan es hol szultetek?

Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi hogy termeszetes szules vagy csaszarmetszessel hoztatok vilagra a kisbabatokat? Meg arra hogy befekudtetek hamarabb vagy esetleg maganklinikan szultetek? Magandokival vagy az ugyeletes orvossal?

2014. aug. 2. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Természetesen szültem, inditással, mert túlhordtam. Ezért már hamarabb bent feküdtem. Volt magándokim, de nem magánkórházban.
2014. aug. 2. 12:49
 2/13 anonim ***** válasza:

1.: sürgősségi császár 42 hetesen, nem volt orvosom, 1 hét már bent feküdtem a kórházban

2.: programozott császár a 38. héten, fogadott orvossal, előtte 3 nappal be kellett feküdnöm

3.: sürgősségi császár lepényleválás miatt a 33. héten, fogadott orvossal

Mindhárom ugyanabban az állami kórházban volt.

2014. aug. 2. 12:59
 3/13 advanced ***** válasza:
spontán szülés volt. a Kanizsai Dorottya kórházban. de 16óra intenzív vajúdás . a fogadott orvosom neje is akkor szült . pechem volt. egy bunkó ügyeletes dokit fogtam ki . egy deka fájdalomcsillapítót nem kaptam. már az ágyat kapartam . kemény 16 óra volt. első baba.
2014. aug. 2. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Természetesen, nem feküdtem be hamarabb, akkor mentünk be, amikor elfolyt a magzatvíz. Az Uzsokiban szültem ügyeletesnél.
2014. aug. 2. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Természetes szülés volt,Szombathelyen,nem kellett előbb befeküdni,fájásokkal indult,az ügyeletes orvosnál és szülésznőnél szültem,senkit sem fogadtam.
2014. aug. 2. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Programozott császár volt (gyerekkori csípőprobléma miatt ezt indokoltnak látta a dokim), magánklinikán szültem a belvárosban(mert ott praktizált a dokim és konkrétan a szomszédos utcában lakunk:)).

Nem feküdtem be korábban, aznap reggel kellett bemenni, szerencsére nem volt probléma, de 3 napig benn voltunk, férjem is velünk volt minden éjjel. Volt meleg víz a fürdőben és nem voltak csótányok.:D

Szerencse az egészben, hogy a férjem meg egy metrómegállóra dolgozik, így tökjól tudta azt is menedzselni.:)

30n

2014. aug. 2. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Természetes szülésem volt,nem feküdtem be hamarabb.Itthon jöttek a fájások,utána indultunk a kórházba.

Fogadott orvosom volt,de nem magánklinikán szültem.

2014. aug. 2. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:

1. 35 hetesen szivárogni kezdett a magzatvíz, sürgősségi császárral végződött, fogadott orvossal a budapesti János kórházban. Nem feküdtem bent előtte, nagyon hirtelen jött az egész.

2. Programcsászár ugyanabban a kórházban, ugyanazzal a fogadott orvossal. Műtét előtti este kellett befeküdnöm.

2014. aug. 2. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Sima szülésem volt.5perces fájâsokkal mentem be.Ügyeletesnél szültem Jászberényben.
2014. aug. 2. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Császármetszéssel, végül ügyeletesnél, Bajcsyban
2014. aug. 2. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!