33 hetes vagyok szerintetek meddig húzom? Többi lent
Nem probléma mentes a terhességem sajnos, 24.héten bekerültem a kórházba de csak egy hetet voltam bent nyitott méhszájjal és fájásokkal. Sikerült leállítani ezt a méh tevékenységet. Szigorú pihire vagyok utasitva azóta is de csak meg van rövidülve a méhszájam. 6 napja távozott a nyákdugó kis része és tegnap is egy kicsi. A derekam majd leszakad sehogy sem jó már. Borzalmasan vizesedek ráadásul. Továbbra is szedem a 3x2 magnerotot. De van hogy fáj a pocakom is és elkezdett lejjebb menni is. A boltig alig birok kimenni mert elkezd nagyon fájni a hasam. Pihenek ahogy tudok.
Szerintetek meddig húzom?
Mondtad a dokinak hogy elment a nyákdugó?
Feltétlen szólj neki, mert most már tényleg csak 1-2 heted van!
Lehet kell a babával tüdő érlelő! Feltétlen szólj a dokidnak!
Nekem a másodiknál fogalmam sincs mi lett a nyákdugóval.... Ami biztos volt,hogy a 32. héten 2111 volt a méhszájam,kaptam is a tüdőérlelőt.Sűrűn volt olyan érzésem mintha ki akarna esni a baba :S A 36. héttől már vissza vettem a fekvésből és tettem vettem mindent a megszokott módon,de a férjem is sokat segített mert továbbra is itthon maradt szabadságon, mert azért ott volt a másik gyerek is.A 38. hét közepén szültem meg.
Lehet ma megszülsz,lehet holnap,lehet a 39. héten és lehet túlhordod.
Menj be a kórházba mindenképpen, újra kell kapnod tüdőérlelőt.
Én 26 hetesen kaptam, majd 33 hetesen újra kórházba kerültem, de már nem volt idő az újabb tüdőérlelő injekcióra.
Ha elérhető a dokid, ha nem, menj kórházba, nézzenek meg!
23hetesen közölte az orvos,az is csoda lesz,ha a 28.hètig kihúzom,2ujjnyira voltam nyitva.
Vègül a kiirt nap elôtt 3nappal szültem.
Hihetetlen vagy! Azzal hogy szóltál a védőnőnek, annyit tettél, mint mikor kiírtak ide a kérdést, semmit!
Az hogy nincs dokid nem kifogás, van a kórházban más! Menj be ahhoz súrgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!