Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Ez mit jelent?! Méhszájér...

SOS! Ez mit jelent?! Méhszájérték! Meddig húzom még?

Figyelt kérdés
Cx:1,5-100 ma voltam dokinál és annyit mondott 1 hétig tartsam még benn és hogy sokat pihizzek.De ezeket az értékeket apszolúlt nem értem.ő meg nem mondott semmit,csak legépelte én meg már csak kint néztem a papírt!35hetes vagyok
2013. aug. 2. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha jol ertelmezem, akkor 1.5cmes megrovidult mehnyak( ez alapesetben 3cm), kulso mehszaj nyitva, kozepso-belso zart. Ne izgulj ezzel hetekig, honapokig is ki lehet huzni. Nekem a 19 hettol ennyi, csak en sehol nem vagyok nyitva, es szerencsere maig nem valtozott:) - de ebben a terhessegi korban mar normalis. Azert probalj minel tobbet pihenni, es kimelni magad, hogy ne nyiljal tovabb:)

32hkm

2013. aug. 2. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaaj köszönöm a válaszod,nagyon aranyos vagy!Remélem még bent marad a lányom egy kicsit!Minden jót neked és kitatást,jó egészséget!!!
2013. aug. 2. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is 35. hetes terhes vagyok és én úgy érzem 2-3 hétnél tovább tutira nem húzom (már annak örülni fogok ha addig bent marad) Az első babám kiírt napra született de mivel még csak 1,5 éves nem tudok pihenni mellette és sokszor érzek a derekamban fájáshoz hasonló érzéseket. Ráadásul nem vagyunk még készen mindennel a pici fogadására :-(
2013. aug. 2. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 36. héten mondta ezt a dokim, hogy jaj, húzzuk még 1 hétig, nyitva vagyok (volt egy koraszülésem 2,5 éve, 34 hétre). Tele voltam jóslókkal, elment a nyákdugó, számoltam a napokat, hogy jaj, sok-sok derékfájás, mensis görcs, sok éjjel éreztem, indulni kell. Most 39 hetes vagyok, baba köszöni, jól érzi magát, eszében sincs megszületni, pedig már igazán jöhetne :) Én így a 3. babával azt mondom neked, tök kiszámíthatatlan, a kisfiamnál is azt mondták, minden oké, zárva a méhszáj, semmi gond nem lesz, éjjel megszületett. A lányommal hetekig voltam nyitva, semmi nem történt, végül indították. Most is ez lesz valószínűleg, nekem, aki hajlamos vagyok a koraszülésre. Ahány baba, annyi eset, ahány terhesség, annyi történet, és a dokik tényleg csak tippelnek, én már kezdek rájönni. :)

38+6 h km

2013. aug. 2. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
36 hetesen c2222 volt. Majd 40+6-ra született. :) Ne izgulj, még túl is hordhatod!
2013. aug. 2. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már 7 hetesen 2000 volt, majd 35 hetesen 2211 és végig kihúztam ikrekkel, ne aggódj szerintem nem ezen múlik.
2013. aug. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!