SOS! Ez mit jelent?! Méhszájérték! Meddig húzom még?
Ha jol ertelmezem, akkor 1.5cmes megrovidult mehnyak( ez alapesetben 3cm), kulso mehszaj nyitva, kozepso-belso zart. Ne izgulj ezzel hetekig, honapokig is ki lehet huzni. Nekem a 19 hettol ennyi, csak en sehol nem vagyok nyitva, es szerencsere maig nem valtozott:) - de ebben a terhessegi korban mar normalis. Azert probalj minel tobbet pihenni, es kimelni magad, hogy ne nyiljal tovabb:)
32hkm
Nekem a 36. héten mondta ezt a dokim, hogy jaj, húzzuk még 1 hétig, nyitva vagyok (volt egy koraszülésem 2,5 éve, 34 hétre). Tele voltam jóslókkal, elment a nyákdugó, számoltam a napokat, hogy jaj, sok-sok derékfájás, mensis görcs, sok éjjel éreztem, indulni kell. Most 39 hetes vagyok, baba köszöni, jól érzi magát, eszében sincs megszületni, pedig már igazán jöhetne :) Én így a 3. babával azt mondom neked, tök kiszámíthatatlan, a kisfiamnál is azt mondták, minden oké, zárva a méhszáj, semmi gond nem lesz, éjjel megszületett. A lányommal hetekig voltam nyitva, semmi nem történt, végül indították. Most is ez lesz valószínűleg, nekem, aki hajlamos vagyok a koraszülésre. Ahány baba, annyi eset, ahány terhesség, annyi történet, és a dokik tényleg csak tippelnek, én már kezdek rájönni. :)
38+6 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!