Csak én utálom, hogy mindenki meg akarja simogatni a pocakomat, vagy megjegyzést tesz rá?
20:5-ös vagyok!
Na, akkor nem csak minket találnak meg az ilyenek!: )
Tök jó a válasz, legközelebb kipróbálom :D:D Köszike a tippet!
Egyszer pont a Tescoban volt, hogy két öregebb asszony odajött és tutuj-tutuj-jujujj-jujujj, stb. Én sem tudtam mit lépni rá, hát hagytam. Mondjuk csak azért mert a fiamnak fülig ért közben a szája. Szerintem, ha ez mostanában történne kb ezt mondanám:"elnézést, de itt ez a járvány meg minden és ugyebár boltban vagyunk, ahol mindnenki fogdos mindent..Megtenné, hogy nem fogja meg a kezét és nem hajol közel hozzá!" Persze lehet, hogy a sokadik esetnél durvábban rászólnék, mert elborulna az agyam:D
Kiveszi a cumiiit??? Hát szájbavágnám valószínűleg!
Nekem attól is minden bajom van, mikor itt van keresztanyám, aki nem éppen a tisztaságáról híres, ölbeveszi a gyereket, puszilgatja és fogdossa a kezét(amit a fiam ökléig a szájában szokott rágni) és fogdossa a cumiját. Mindehhez visít felette! Múltkor rendesen megsértődött, mikor rászóltam, hogy mosson kezet, mielőtt felveszi a gyereket. Lehet bunkóság, de már nem érdekel. Ha valamit összeszed a gyerek nem az ő szíve szakad meg és nem ő szenved, hanem én, az apja és a gyerek, úgyhogy lesz@rom!
Remélem a kérdező nem haragszik, amiért itt panaszolom ki magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!