Almomban orgazmus ugye nem artalmas?
23 hetesek vagyunk, es arra ebredtem fel mintha orgazmusom lenne, vagy nem is tudom h volt -e rendes orgazmusom csak arra ebredtem h par (4-5) luktetest ereztem ott lent.
A doki nem mondta h el lennenk tiltva a szextol de miota tudjuk h itt van a pocakomban a dragank azota nem voltunk egyutt parommal.
Tegnapelott voltunk dokinal, teljesen zart volt a mehszajam!!! Legkozelebb csak 4 het mulva megyunk es nem szeretnem ha ez miatt elkezdene nyilni a mehszaj!!!
Ma 2-3 alkalommal kemenyedett picit a pocim, meg csomoszor ereztem szurkalast a huvelyemben, igy a biztonsag kedveert bementunk az ugyeletre ahol 25 percig figyeltek egy geppel h van -e kemenyedesem v fajasom (nemtom pontosan m egyik nover ezt a masik azt mondta h melyiket nezik ezzel) , szerencsere teljesen negativ lett es a mehszajam is szerencsere teljesen zart!!!
Hozzateszem h a doki tok hulyenek nezett h mit ertek azon h arra ebredek h orgazmusom van?! Hat mondom pont azt amit mondok!
Magne b6-ot kell szednem emelt adaggal 3x2-t, es ne eljunk hazas eletet (amit eddig se csinaltunk miota itt a babonk a pocimban), hat remelem nem lesz megint ilyen, h arra ebredek h orgazmusom van (terhesseg elejen is volt mar par alkalommal ilyen),remelem h most nem ismetlodik meg ez!!!
Koszi a valaszod!
Hetfon megketdezem a gyogyszertarba ezt a masik fajta magneziumot amit irtal, vagy meg holnap lesetalok a drogeriaba es megkerdem ott is.
Es te mit es hogy csinaltad h ne forduljon ez meg egyszer elo h arra ebredj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!