Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmus álmomban? Normális...

Orgazmus álmomban? Normális ez? 21. hétben lévő pocakos.

Figyelt kérdés

Ilyen terhességem előtt sosem volt most meg elég sűrűn..most mi van ilyenkor?Ilyet még nem hallottam.

Terhességem elejétől van gondoltam mostmár megkérdezem mert nem mulik hogy normális ez?És azt szerettem volna kérdezni még hogy utánna kicsit fáj a pocim de ha a párommal vagyok akkor is ha megvolt az orgazmus utánn afáj egy kicsit a poci..Nem baj ez?Olyankor baba is jobban mozog...

2009. okt. 15. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzi magát:)

Semmi gond, ne aggódj, az orgazmus okozza a a kis fájdalmat, de ha az orvos nem tilt el a szextől, akkor semmi gond nem lesz. A babának meg kényelmetlen, azért mocorog, az enyém is ezt csinálta:)

Az álmodban jött orgazmustól az orvos nem tilthat el:)

2009. okt. 15. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Én sosem hittem benne, hogy nőnek lehet ilyen. Mert a férfi, az más, mert neki van ejakuláció. Én sajna mindig felébredtem a csúcs előtt.

Na, most terhesen egyszer előfordult velem is. Hozzáteszem, hogy sajnos elég ritkán csináljuk, a férjem félt nagyon. Ugyanis nekem is szokott néha fájni a hasam közben. Bár én nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, szerintem megnyomtuk egy kicsit a babát, azért. De a férjem eléggé beijedt tőle.

2009. okt. 15. 21:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat.

Nem tilt a doki tök zárt vagyok...

Azt mondta annyiszor vagyunk együtt ahányszor akarunk de nem ugy mint az állat...:-)Ezt be is tartjuk persze.

Szoval nem érzi jol magát ha elmegyek?Akkor inkább nem sexelek...De álmomban elég sűrűn megvagyok nem ébredek fel.Egyszerűen kivánom...Tényleg nem jó a babának?Most kicsit megijedtem.

2009. okt. 15. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
2009. okt. 15. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapszabály, ami neked jó, a babának is!

Semmi baj nincs az éjjeli orgazmussal, nekem is szokott lenni. Ha kívánod a szexet, legyetek együtt amennyit tudtok, mert e szülés után úgyis megváltozik....

A szex, és az orgazmus sem árt a kicsinek, ő is kap a boldogsághormonokból.

Azét fáj a has, mert az összehúzódások hatására bekeményedik a has, de ez terésztes, amíg nincs nagyobb baj, ez nem baj.

2009. okt. 15. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem havonta 1-szer van ilyen. Még terhesség előtt is volt.

20 hetes km.

2009. okt. 15. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Terhességem alatt nekem is volt jó párszor álmomban orgazmusom és már a méhösszehúzódásra keltem fel. Nem baj, ne aggódj, amúgy úgysem tudsz mit tenni ellene, hiszen álmodban van. Persze egy kicsit fáj a poci, de az is normális. Dolgozik a méhed.

Szép álmokat kívánok :D

2009. okt. 16. 09:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már, többször is. Mi el vagyunk tiltva a közösüléstől, úgyhogy álmaimban szoktam "pótolni" a hiányt. Nem egyszer álmodtam már azt, hogy szeretkezünk, majd ébredtem arra, hogy orgazmusom van. A kezem persze a fejem mellett volt, nem a lábam között. Azaz spontán orgazmus volt, nem ingerlés hatására történt meg.

Normális, hogy utána picit görcsöl, fáj a pocid. Csak egy kicsit. Ha az orvos nem tiltotta, akkor ne aggódj, nem lesz baj.

2009. okt. 16. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi el vagyunk tiltva a szextől, ezért is van orgazmusom azokon az éjszakákon, amikor a férjem befejezhette én meg nem. :)

De elvonási tünet nélkül is lehet, mert a vérbőség nagyon nagy odalenn.

Nekem mindig hüvelyi orgazmusom van álmomban, ma 2 is volt... :S, és így nem okoz méhösszehúzódást, érdekes módon, aminek örülök is...

8 hetes

2009. okt. 16. 14:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat Csajok akkor nem vagyok egyedül..:-))

És szép álmokat mindenkinek!

2009. okt. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!