Augmentin foggyulladásra?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, és először az egyik fogam gyulladt be, majd azt már gyökér kezelik. A hátsó fogamra ismét ra ment egy gyulladás, így majd a szájsebész 2 hét múlva tud ezzel fogadni. Nagyon fáj.A háziorvos esküszik hogy semmit ne szedjek terhesen, de le kell vinni a gyulladást.egy fél augmentin 875 mg naponta,baja lehet a babának?2014. júl. 31. 07:22
11/15 anonim válasza:
Szia. Remélem nem vettél be semmit. Ne légy buta. Én 3 hete kinlodok a fogammal. Mivel kismama vagyok semmit nem szedhetek mert tilos! Viszont a fogorvosom azt mondta szegfűszeg olajjal bekell kenni a gyulladt részt. És meridol fogkrém es meridol szájöblitőt használjak. 1 hét alatt használt. Próbáld ki.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Voltam a dokinal, azt mondta panadolt szedhetek, es ha nem javul, holnap fel ir antibiotikumot. Igazatok van, de az első válaszoló hülyézés helyett, választhatott volna másik hangnemet is. :-) köszi mindenkinek
2014. júl. 31. 15:42
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, ugye áruld mar el, hogy pontosan mikor irtam azt, hogy hulye vagy.? Csak mert en esküszöm nem látom.....
14/15 A kérdező kommentje:
"annyi eszed lehetne...felnőttként tudnod kellene..es buta" de ne rágd magad, el fogadtam hogy mindenki más. Effektive le hülyéztél, csak körül írva. Ne aggódj, úgy is törlöm a kérdést. Minden jót!
2014. júl. 31. 16:57
15/15 anonim válasza:
Az "annyi eszed lehetne" volt az egyetlen, a tobbit a reagalasod miatt kaptad. Tovabbra is fenntartom, hogy ha valaki ahhoz eleg erettnek tartja magat agyilag, hogy gyereket vallaljon, akkor az alapveto dolgokkal illik tisztaban lennie.
Tajekoztatasodra pedig kozlom, hogy kerdest nem tudsz torolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!