Augmentin foggyulladásra?
Nem, ne kezdj el semmit szedni!
Nincs ott másik fogorvos, esetleg magán?
Engem azonnal fogadott a körzetim amikor megtudta terhes vagyok. Főleg ne szedj semmit az első harmadban, amíg az orvossal nem konzultáltál.
Kedves kérdező!
A korábbi válaszoló, akivel bajod van, semmi sértőt vagy bántót nem írt, teljesen korrekten leírta, hogy miért ne szedd, most az, hogy neked nem tetszett, hogy meg is magyarázta, az egy dolog.
Mert ha most csak annyit írt volna, hogy szerinte ne szedd, akkor meg jöttél volna azzal, hogy de hát más is szed antibiotikumot terhesség alatt, vagy bármi. Ez a válaszoló megmagyarázta neked, hogy miért ne tedd.
És gondolom ez az ismerősöd nem a maga feje után ment és szedett antibiotikumot, hanem talán mert orvos mondta neki, hogy bakteriális fertőzése van és azért szedje, úgy írták fel neki, nem gondolod?
Ha gondod van, orvoshoz menj és azt szedd, amit az orvos felírt. Ne magadat kezeld, mert abból egy nem terhes nőnél is lehetnek gondok, egy terhes nőnél meg aztán pláne nagyobb a veszélye az ilyen dolgoknak.
Nincs gond az antibiotikummal terhesség alatt sem akkor, ha az indokolt és az orvos írja fel a megfelelőt és megfelelő mennyiségben.
Amúgy azt gondolod, ha lenne egy bakteriális fertőzésed, akkor napi fél antibiotikumtól rendbe jönnél? Nem biztos! Sőt!
Szóval ne kezeld magadat! Menj orvoshoz és oldja meg ő a problémádat és ne te magadnak!
És tudom, hogy a válaszom nem fog tetszeni, de kb. nem érdekel, attól még igazam van, illetve a korábbi válaszolónak is igaza van! Szóval nyugodtan pontozz le!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!