Hány hetes korotokban kaptátok meg a H1N1 oltást? Tojásérzékeny volt köztetek esetleg?
32 hetes vagyok.
Èn még most sem......Az orvosom abszolúlt nem javasolja amíg terhes vagyok.Sem a házi orvos.Németországban lakunk.Mosst voltam beteg,de nem h1n1,hanem normál vírusus téli járvány......
Megint kérdeztem a dokimat,és mondta ,hogy ne!!!!Hát én meg az orvosra hallgatok.
Itt a múlthéten mondták a tv ben,ez ugyan olyan járvány mint a többi.Nem kell töle jobban fe´lni mint a normál vírustól....Itt is rengeteg oltó anyag megmaradt,mert az emberek nem oltatnak!!!
Otthon pokoli,hogy mennyire ijeszgetik az embereket,föleg a kismamákat.Voltunk mi is otthon karácsonykor,de amit a sajtó csinál az borzasztó...
Ezért lehet lepontozni.........
Elsö vagyok!
Ezt neked kell tudni.De az tény,hogy nem tesztelték,és még a hagyományos oltással sem szokták a kismamákat beoltani.....
Már én is gondolkoztam rajta,de ahogy megint mondta 2 orvos is,hogy ne,elfelejtettem!!!!!
A másik itt megmondták,hogy nem olyan veszélyes mint ahogyan elözször gyanították.Itt is számítanak 2.hullámra,majd kiderül mi lesz.Vírus és járvány mindíg is volt,és lesz is.Késöbb pedig kitudja mi jelentkezik majd a babán.Neked nem lesz bajod,de a baba??Mikor erre rákérdezel sajnos az orvos már nem garantál......Ezért mondják dönts magad!!Ami nincsen tesztelve az nincsen.Pláne nem terheseken.
Sok vitamin,gyümölcs,friss levegö,tömeg kerülése.
Annyi lemaradt,írj,hogy hogyan döntöttél.Vagy hogy beadták e az oltást....
Pl.anyumnak nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!