21 hetes vagyok és mostanában esténként ha lefekszek "feszül" a hasam. Nő a baba vagy valami gond lehet?
Figyelt kérdés
Csak akkor érzem, ha hanyatt fekszek és esténként(nem minden este). Csak pár másodpercig tart és olyankor egy picit olyan menszis érzésem van.2010. jan. 11. 06:50
1/3 anonim válasza:
Ne ijedj meg , ez természetes dolog a terhesség alatt.Néha befeszül a pocak. Akkor kell orvoshoz fordulni, ha hosszabb ideig tart,mert akkor veszélyes lehet.
2/3 anonim válasza:
én 23 hetes vagyok, 3 napja érzem, hgy ha háton fekszek feszül és bekeményedik, ezért kerülöm a hátn fekvést... mndjuk állítólag nem is jó, mert nem jut elég oxigén a méhhez... vagy ha tánom fekszek, akkor alá polcolm magam, így olyan majdnem mintha ülnék, akkor nincs semmi bajom:)
3/3 anonim válasza:
ja igen, de lehet attól is hogy nő a pocak:)
utsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!