Jók az eredményeim? Down kóros tesztet megcsináljam?
2014. júl. 29. 16:27
1/8 Margit84 válasza:
Én megcsináltattam, hogy nyugodtabb legyek. Orvos rákérdezett, hogy miért csináltattam meg, volt e valami különös ok, vagy a családban előzmény... de mondtam neki, hogy a saját nyugalmam érdekében, és ezzel le is zártuk.
2/8 Margit84 válasza:
Egyébként az értékek szerintem jók, de ezt gondolom az orvos is mondta, hogy minden rendben van.
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem mondott semmit. a doki kezembe nyomott egy tollat, h ezt írjam alá,majd egy csekket, hogy ezt kell befizetnem ha szeretném a tesztet megcsináltatni.
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 29. 16:45
5/8 anonim válasza:
én megcsináltattam. ugy voltunk vele inkâbb fizetünk 12e ft-ot mint neadjisten beteg legyen. igy voltunk nyugodtak
6/8 anonim válasza:
Szia. Ezek tokeletes eredmenyek!! Nekem is ilyen volt, es en kerdeztem a dokit hogy o mit gondol erdemes e a down szures es azt mondta rajtam all, de a meretek alapjan minden a legnagyobb rendben van!!
Ezt neked kell eldonteni.
7/8 anonim válasza:
én minden esetben megcsináltatnám
8/8 DownBaba válasza:
Ezek az eredmények tökéletesek, semmi nem utal bennük Down-szindrómára. Ha egyébként is csináltattál volna további teszteket, ha 35 évnél idősebb vagy, vagy ha az orvosod bármi más miatt javasolja, megcsináltathatod a vérvételt, bajod nem lehet tőle.
Nyugodt babavárást, boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!