Szeretnék segítséget kérni,38+3 napos kismama vagyok. Napi nstm van, de az én lábam nem vizesedik, és az arcom se dagadt be se csúnyán mondva torzult el. Vannak már össze húzódásaim meg ugy érzem szét feszülök belülről. Ez lehet már jel?
Figyelt kérdés
Az orvos is kérdezte nem érzem változott e az arcom. De nem érzem2014. júl. 28. 14:04
11/14 anonim válasza:
Szegeden ez a szokás, hogy mindig van UH. A flow az a flowmetria, áramlás vizsgálat.
12/14 A kérdező kommentje:
De jó szokások vannak ott. Itt a debreceni klinika is jó bár furcsa volt számomra hogy bejárós bentfekvő vagyok papiron fekszek benn amugy nem. Nem hivhatok mentőt, de minden nap mennem kell. az nst-n végig fognom kell a tappancsot. Aztán nem is 20 perceket szoktam rajta lenni hanem 40-50 valamikor 60 percet. Aztán leülök várok, amit ha jó akkor 10kor már végzek reggel 9-től de ma pl fél 1kor jöttem el ugyan úgy reggel 8-9 között mentem. Az egyik szülésznő rendes volt kimaradt egy ebéd azt nekem adta, ami egyébként járna mivel papiron benn fekszem. Mondjuk nincs fogadott orvoom nem is akarok ezért az éppen ügyeletesre kell várnom. Aki szintén annyit mond jó holnap nst. Akartam vasat iratni de nem irtak azt mondták recept nélkül kapható hol ott nem. Mindegy már ezt a kis időt kibirom. Amúgy aranyosak, de nekem is volt olyan elszakadt a cérnám és elsirtam magam mert akkor már 3. mentem vissza nstre és kész voltam meleg is volt meg nem is mondtak semmit. Ott ültem egy órát a gépen már kiakadt mindenem.
2014. júl. 28. 19:00
13/14 anonim válasza:
Szegény, nem irigyellek. Nekem is orvosom, itt ez a normál terhesgondozás része. Nagyon elégedett vagyok amúgy velük, úgy érzem jó kezekben vagyok. Orvosom pl. azért nincs, mert két orvost megkérdeztem és mindkettő azt mondta, hogy felesleges erre pénzt kidobnom, jó ellátást fogok így is kapni, bármi bajom van szóljak. Tényleg így is van és mindig mosolyogva állnak hozzám és nem vagyok ehhez szokva az egészségügyben. Lehet, hogy csak szerencsém van.
14/14 anonim válasza:
A második mondat az akart lenni, hogy nekem sincs orvosom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!