Milyen kockázatokkal jár ha egy kismama éjszakai műszakban is dolgozik? Egészen pontosan folyamatos 4 műszakban. (4nap délelőtt 1szabad,4 délután 1szabad,4éjszaka 2szabadnap. )
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 11:03
21/32 A kérdező kommentje:
Igen, folyamatosan volt előtte munkahelyem.
2014. júl. 28. 11:41
22/32 anonim válasza:
De azt tudod ugye, higy ha a próbaidő alatt megszüntetik a munkaviszonyomat, akkor egyrészt ugrott a tappenz, másrészt se TGYAS, se GYED nem fog járni?
23/32 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Ezért nehéz a döntés.
2014. júl. 28. 12:03
24/32 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy kirúghatnak-e terhesen a próbaidő alatt. Erről nem tudsz valamit?
25/32 anonim válasza:
Igen, próbaidő alatt kirughatjak.
26/32 anonim válasza:
Uhh. akkor nehéz döntés. Mennyire van szükségetek a pénzre? Mennyire érzed magad jól? De nem bíztatnálak arra, hogy bírd ki ezt az egy hónapot, nehogy baj legyen... Inkább kérd a könnyített műszakot, hátha nem rúgnak ki.
27/32 A kérdező kommentje:
Jól vagyok csak hamarabb elfáradok. A pénz mindig jól jön, arra mindig szükség van. Könnyített munkavégzésre nincs lehetőségem.
2014. júl. 28. 13:32
28/32 anonim válasza:
Magyarán ha szólsz, hogy terhes vagy akkor tuti kirúgnak?
29/32 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a próbaidő alatt a munkáltató nem köteles megindokolni a kirúgás okát.
2014. júl. 28. 18:03
30/32 anonim válasza:
Nem kirúg hanem nem véglegesít teljesen más.
Arra hogy valaki valakit alkalmazzon senki sem kötelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!