Milyen kockázatokkal jár ha egy kismama éjszakai műszakban is dolgozik? Egészen pontosan folyamatos 4 műszakban. (4nap délelőtt 1szabad,4 délután 1szabad,4éjszaka 2szabadnap. )
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 11:03
11/32 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi. Én most vagyok 11 hetes és nagyon kattog az agyam, hogy mit csináljak.
2014. júl. 28. 11:33
12/32 anonim válasza:
Ha tappenzre mész próbaidő alatt igen eselyes a kirúgás. Mellesleg ha nem volt meg elotte munkaviszonyod, nem is mehetsz tappenzre.
13/32 anonim válasza:
8-as vagyok:
A várandósság megállapításától a gyermek 3 éves koráig a munkavállaló egyenlőtlen munkaidő-beosztásban csak hozzájárulással foglalkoztatható, heti pihenőnapjai egyenlőtlenül nem oszthatóak be, és nem rendelhető el számára rendkívüli munkaidő, készenlét vagy éjszakai munka.
14/32 anonim válasza:
A táppénz rosszabb megoldás.Mivel próbaidőn vagy ezért táppénz alatt is nyugodtan elküldhetnek.És elég sok helyen hallani,hogy meg is teszik,mert úgy jön le a dolog,hogy már most lusta dolgozni,ezért megy táppénzre.Inkább mond el nekik az igazat.
15/32 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem jelentem be a terhességet, mert aug. 31-ig próbaidőn vagyok.
2014. júl. 28. 11:35
16/32 anonim válasza:
Ha bejelenti a terhességet, 13. A kerdezo nem jelentette be,e rgo barhohyan be osztható.
18/32 anonim válasza:
Ha nem jelented be, akkor ugyanúgy kezelnek mint bárkit. Én bejelenteném mindenképp. Emiatt nem hinném, hogy elküldenek. Nálunk ilyen még nem fordult elő, pedig volt olyan munkatársam, aki még csak 1hónapja volt a cégnél. Mennyi van még a próbaidődből?
19/32 anonim válasza:
Az 1 hónap... Beszélj a dokival, lehet érdemes utána bejelenteni.
20/32 anonim válasza:
Kedves 70%-os válaszoló! Ahogy írtam : "HA BEJELENTED A TERHESSÉGET...." A 8-as válaszomban... Ezért írtam oda, hogy 8-as voltam! Csak mire megtaláltam az erre vonatkozó pontot, többen is írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!