Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11,5 hetes vagyok. Napok óta...

11,5 hetes vagyok. Napok óta sűrű sárgás folyásom van, nem fáj és nem viszket. Normális ez? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Dokihoz szerdán megyek.
2008. aug. 4. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A kismamáknak megnő a folyásuk. Viszont úgy tudom csak a színtelen, szagtalan "fehérfolyás" az ami jó. Feltétlenül említsd meg az orvosodnak, hogy a tiéd sárga!!!
2008. aug. 4. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Egyidősek vagyunk, hasonló problémával. Tőlem vett az orvosom mintát, amelyre egy héten belül megjött az eredmény. A 12. hét elteltével sajnos gyógyszert kell majd rá szednem. Persze nem biztos, hogy Neked is kell , de azt tanácsolom, hogy ha az orvos magától nem ajánlja fel, kérd meg rá, hogy vegyen kenetet.

Boldog babavárást!

2008. aug. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!