Eddig nagyon nyugodt volt a terhességem, viszont most elérkeztem a 18. héthez, még mindig nem érzem a babámat,3 kilót híztam csak, és a következő uh csak 2 hét múlva lesz! Honnan tudom biztosan, hogy él a drága?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 18:25
1/12 A kérdező kommentje:
12 hetesen voltam uh-on utoljára, nincs mibe kapaszkodnom!! Köszi a válaszokat előre is
2008. aug. 4. 18:26
2/12 anonim válasza:
Először is nyugodj meg!!!!nincs semmi baj van akinek megmozdul a 18 hét körül, de nekem csak a 21 diken mozdult meg,és ha az első babád, akkor az is lehet h mozog csak még nem tudod h ő az, mert nem tudod mit kell érezned!kaja után figyeld a pocodat én kis remegéshez hasonlót éreztem, kicsit simizd hátha reagál, biztos nincs gond, de ha nagyon aggódsz hívd fel a dokit vagy a terhesgonozót,hogy aggódsz, és akkor bizonyára szívesen megvizsgálnak!! a súlyod nincs összefüggésben azal h él e még a baba sőt az a 3 kiló nagyon is tökéletes!!!
nyugodj meg biztos nincs baj.
mindenképp írj légyszi ha voltál vizsgálaton hogy mi volt. addig is nyugi
egy anyuka
3/12 anonim válasza:
Szia!Nyugodj meg biztos,hogy nincs semmi baj!Valaki csak a 20.hét környékén érzi meg,hogy mozog a babája!!A húgom a 21.héten érezte meg!Ne aggódj!Jó babavárást!!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!!!! Első baba, éppen ezét annyira várom hogy jelentkezzen, szoktuk simizni, mert apucija is már türelmetlen!! ráadásul mindenki kérdezgeti, hogy mozog e már!!! Már felhívtam a dokit, szerdán megyek hozzá!! mindenképpen írok, hogy mi volt!! Köszi a nyugtató szavakat!!
2008. aug. 4. 18:37
5/12 A kérdező kommentje:
Ja és még valami!! Ha az afp meg a vérkép, meg ezek a tesztek jók, akkor biztos él ugye???
2008. aug. 4. 18:40
6/12 anonim válasza:
Szia, biztosan nincs semmi baj! Ha gáz van akkor vérzel, vagy nagyon görcsölsz! Mozog Ő, csak még nem érzed! Én 22 hetes vagyok és az én babókám általában akkor kezd ugrabugrálni amikor én esténként, vagy hajnalban aludni szeretnék! Kis huncut! Én is aggódtam, javaslom a 4D ultrahangot! Tudom nem olcsó, mi a 14. héten mentünk először, és azt hiszem minden pénzt megért! Olyan műsort rendezett, hogy csak na! Ráadásul sokkal komolyabban ellenőrizték minden apró porcikáját, hogy minden rendben van-e! Azt is megmondják fiú-e vagy lány! Ha nagyon ideges vagy, akkor inkább menj el 4D-re! A 3 kg meg tök jó! Van aki már sokkal többet szedett fel ennyi idősen, de ez alkati kérdés! Nyugodj meg biztosan minden rendben van! Még nagyon sok helye van mozogni ezért nem érzed!
7/12 anonim válasza:
igen ha az eredmények jók akkor semmi okod aggódni
8/12 anonim válasza:
Szia ne aggódj igaz nem könnyü mondani mert én is egy aggódós első babát váró kismama vagyok. Én most épp az itthoniakat azzal készítem ki h nem nő a hasam persze nő csak most ez van a fejembe h nem. :-) Sőt a babád hamarosan elkezd mocorogni. És a 3 kilóból még lehet több is, örülj neki én 24. hétben járok és 8 kilót híztam és nem bánom mert elég vékony voltam :-). Boldog babavárást 24 hetes kismama.
9/12 anonim válasza:
Szia! Én 21 hetesen éreztem először, addig rengetegszer aggódtam, és ide is írtam ezmiatt. Amikor már nagyon nem bírtam magammal, felhívtam a védőnőt, és ő hallgatott szívhangot. Pár hét és mozogni fog, és az olyan jó és megnyugtató, ne aggódj, jól van a babád, ha eddig nem volt semmi gond, nincs miért félned.
10/12 anonim válasza:
Szia, szerintem sincs ok az aggodalomra, tuti minden rendben van odabent. Ha mégis nagyon aggódsz a védőnő meghallgatja a szívhangot. Legalábbis én ferlhívtam és meghallgatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!