Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzasgatlo utan terhesseg?

Fogamzasgatlo utan terhesseg?

Figyelt kérdés
Volt kozuletek valaki ugy, hogy egyik honapban abbahagyta a fogamzasgatlot es a kovetkezoben teherbe esett? Volt valami baja a babanak?

2014. júl. 26. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Anno a fiammal így lettem terhes. Ma már elmúlt 3 éves, egészséges kis lurkó. :-)
2014. júl. 26. 10:47
 2/5 anonim válasza:

Èn ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót rögtön teherbe estem ès most van egy gyönyörű egèszsèges 14hós kislányom.

Nem lett baja hála istennek de azèrt jobb ha vár utána az ember egy 2-3hónapot.

2014. júl. 26. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Egy barátnőmnek az orvosa ajánlotta, hogy ha babát szeretnének, akkor rögtön az első hónapban próbálkozzanak, a gyógyszer abbahagyása után. Azt mondta, akkor van a legnagyobb esély a babára. Azt is mondta, hogy a mai fogamzásgátlók olyan alacsony hormontartalmúak már, hogy azonnal ürülnek a szervezetből. Ezért is fordul elő, hogy egy hasmenés, vagy egy kihagyott bogyó babát eredményez, nem is kevésszer.
2014. júl. 26. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
A mai fogamzasgatlókban már nincs annyi hormon mint regen tehat már nem kell ilyenen aggódni,ha valaki gyógyszer mellett lesz terhes azok is egesz nyugodtan megtarthatják a babat!:))csak pl a régi fogamzásgatlók kb 35mg vagy annal több hormont tartalmaztak a mostaniak 15mg vagy annal kevesebb..ezert is van az,h egyet nem vesznek be vagy igen kiürül betegség,hasmenés miatt és teherbe esnek..
2014. júl. 26. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanazt írtam mint az utolsó, mégis le lettem pontozva. Ezt úgy bírom...

3-as voltam.

2014. júl. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!