Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok vagy nem szerint...

Terhes vagyok vagy nem szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem fájnak a melleim, nincsen émelygés, kívánósság, ugyanannyit járok pisilni mint eddig (sokszor). Viszont a köldököm vonalában van egy hosszanti rész ami kidudorodik, picit gömbölyded, de nem ér el az alhasamig, hamar lekanyarodik. Ha behúzom a hasamat ugyanúgy ott van, viszont mikor megnyomkodom akkor csak mélyen érzek keménységet, főleg a bőrt/zsírt érzem azon a részen. Fogamzásgátlót szedek két éve, most váltottam egy új gyógyszerre az előző gyógyszer tablettamentes hete után. Jangee a neve, nincsen semmilyen mellékhatása, egy hónapja szedem lassan az első levéllel. Volt olyan egy alkalommal hogy másnap reggel vettem be a gyógyszert, eléggé stresszes időszakon megyek át. Lehetek terhes, vagy nem? Párommal ritkán találkozunk, heti 2-szer van olyan alkalom, hogy szexre kerül a sor. Eléggé megijedtem, bár nincsen semmi tünetem...

2014. jún. 8. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
És ezt mi honnan tudjuk? Nem látunk beléd. Csinálj egy terhességi tesztet és kiderül! Fogalmam nincs. Amúgy nem látom az okát, hogy miért lennél terhes? Nincsenek tünetek, nincs semmi ami erre utalna. Késik? Kimaradt? Vagy mi?
2014. jún. 8. 23:05
 2/7 A kérdező kommentje:
A héten tervezek tesztet venni. Az egyedüli ok ami miatt megijedtem, hogy elkezdett a köldökömnél nőni a hasam. Az is eszembe jutott, hogy csak a beleim szórakoznak velem, vagy ilyesmi.
2014. jún. 8. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján nem gondolnék terhességre.

Ha mégis ennyire bizonytalan vagy, csinálj majd tesztet!

2014. jún. 8. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát a hasad nem fog ilyen hamar nőni :)
2014. jún. 8. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden nap van egy ilyen barom kérdés a témában.
2014. jún. 8. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem.
2014. jún. 8. 23:25
 7/7 anonim válasza:
Gondolom azóta már megvan a válasz :D de ugy tudom hogy kb a 13-16.hét környékén kezd csak el nőni a has úgy hogy észre is vedd
2019. okt. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!