Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok....

20 hetes kismama vagyok. Milyen sűrűn kellene éreznem a baba mozgásat?

Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon vártam, de a 20. héten még én sem éreztem a mozgását. A 22. héttől viszont már minden nap, és egyre erősebben. Hamarosan te is fogod érezni...

Boldog babavárást!

25 hetes kismami

2008. aug. 4. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Neked is boldog babavárást kívánok.
2008. aug. 4. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez a második terhességem, és már tudom, mit kell érezzek, mire kell figyelnem. most 20 hetes vagyok és két hete érzem őt mozogni. Nem túl gyakran.

Baba és egyén függő, mennyire érzed és mennyire mozgékony.

Boldog babavárást!

20 hetes mami

2008. aug. 4. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok, és úgy egy hete érzem igazán minden egyes nap. Előtte is éreztem, de az inkább hasonlított bélmozgáshoz. Viszont egy hete határozottan rugkapálásokat érzek :) a párom is érzi :) nagyon ari ám :) Üdv
2008. aug. 4. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok, kb. 3-4 hete érzem, hogy mocorog. Az utóbbi két napban szinte meg sem áll, sőt, most már akkorákat rúg, hogy az apukája is érzi, ha ráteszi a kezét a pocakomra :)
2008. aug. 4. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!