Minden rendben lesz ugye? Ti nem feltetek?
Sziasztok!
13 hetes kismama vagyok. Lassan mennem kell a genetikaira. Kicsit elkezdtem paràzni h minden oke lesz e a picivel, mert mar tobb mint egy hónapja nem làttam!:(
Ti nem féltetek az uh előtt hogy vajon minden rendben e?
Tünetem enyhebb mell es mellbimbó fàjdalom, derékfàjàs, es hasfeszülès, szurkálás van még.
Próbàlok nyugodt maradni, es pozitivan hozzààllni..
Szerintetek ha nem érzek problémát, nem vérzek nem barnázok minden rendben lehet?
Köszönöm nektek!:)
Koszi utolso!:)
Nalad is minden rendben lesz!!
De hat nem tudok nem izgulni..max nem ezen ragodok egesz nap!
Mindig azzal nyugtatom magam, hogy minden rendben lesz most es utana megnyugszom..pedig utana is biztos fogok parazni!
Utolsó vagyok.
Ja értem...csak hirtelen nem tudtam mire mész, mert nekem azt mondták, hogy a 12-dik héten menjek a genetikára, tehát 11+4 hetes voltam akkor...nekem jók lettek az eredmények, hidd el, Neked is nagyon jók lesznek! :) PRóbálj lazítani és elhessegetni a negatív gondolatokat! :)
Jujj de edes!!:)
Hat ugy latom megeri a 4D ennyi idosen is!
Es kisfiu vagy kislany??:)
Remelem hamarosan en is lathatom a picikemet!:) Utana mi is csinalunk egy 4Dt..most mar latom hogy mire szamitsak!:)
Koszonom!!
Szívesen! Megéri egyébként,mert megmérik mindenét,néznek magzatvizet,köldökzsinór áramlást,szívhangot. Megnézték,hogy telt a hólyagja-> működik a veséje,és tud pisilni. A pocakjában is volt magzatvíz-> tud nyelni,és emészteni :)
Kislányra tippelt a szonográfus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!