Terhes alkoholista vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megytudtam hogy terhes vagyok azóta nem iszom egy kortyot sem de nem tudom hogy kibirim-e. Mit kellene tennem hogy ne árcsak a babának, még csak egy hete de nehezen viselem, mi lesz ha komojab tüneteim is lesznek.2014. júl. 23. 17:52
21/27 anonim válasza:
Lehet egy kérdésem? Mennyit ittál egy nap?
22/27 A kérdező kommentje:
Változó mikor mennyit volt hogy néha 4-5 sört vagy 1 ü. bort de volt olyan is mikor egyedül voltam és teljes eszméletlenségig de csak mindig itthon hogy más ne lásson .
2014. júl. 24. 16:20
23/27 anonim válasza:
A napi egy ü. bor nekem is megvolt a terhességem előtt sokáig. Nem okozott gondot abba hagyni. A gond az az eszméletvesztésig ivás. De ne agyalj ezen, hogy mik lehetnek a tünetek. Ha eddig nem volt akkor nem is lesz. Ha meg úgy érzed hogy van tünet, akkor azt már csak bebeszéled magadnak. Amúgy meg ne ezzel foglalkozz, hogy lesz vagy nem, hanem a picivel. Nyugi innentől már nem lesz baj.
24/27 anonim válasza:
A "néha 4-5 sört vagy 1 ü. bor" ugyan túl megy az egészséges határon, de messze van a súlyos alkoholizmustól.
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg nem is volt olyan nagy alkohol problémám mint gondoltam. Erős fejfájásom van és ingerült vagyok. Ezeket még el lehet viselni. Néha érzek vágyat egy jó hideg pohár sörre( pláne mikor meleg van) akkor mindig a babára gondolok és megsimizem a pocimot. 17 nap telt el és egyre erősebb vagyok még a férjemnek is megtiltottam hogy igyon,nagyon rendes Ő is támogat mindenben. Szerintem fog menni és végleg nem fogok többet inni.
2014. júl. 30. 14:24
27/27 anonim válasza:
Nagyon helyes, ez a jó hozzáállás. Szerintem is sikerült még azon a ponton abbahagynod, amikor még ne beszélhetünk rögzült függőségről és még van visszaút a szakadék széléről. Innentől az a fontos, hogy folyamatosan keress másféle impulzusokat a piálás helyett az életedben. Sok sikert, őszintén kívánom, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!