Megytudtam hogy terhes vagyok azóta nem iszom egy kortyot sem de nem tudom hogy kibirim-e. Mit kellene tennem hogy ne árcsak a babának, még csak egy hete de nehezen viselem, mi lesz ha komojab tüneteim is lesznek.
én orvosi segítséget vennék igénybe, amíg nem késő
nyilván van olyan gyógyszer, ami nem árt a magzatnak ,de csökkenti az elvonási tüneteidet
ahhoz gratulálok, hogy mióta kiderült a baba, nem iszol
2014. júl. 23. 17:58
2/27 anonim válasza:
A gyermeked egészsége érdekében ne igyál, mert ő is függő lesz, és kegyetlen kínjai lesznek születése után az alkohol megvonása miatt.
Kegyetlen leszek, de inkább te szenvedj, mint az a csepp ártatlan teremtés születése után.
2014. júl. 23. 18:00
3/27 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, hogy azonnal abbahagytad az ivást, ahogy megtudtad, hogy terhes vagy!
Szerintem is kérj orvosi segítséget. Biztosan találkoztak már ilyen esettel és pontosan tudják, hogy mit kell tenni.
4/27 anonim válasza:
Minél előbb keress fel szakembert.Egyedül nem fogod sajnos tudni végig csinálni,mert 1-2 héten belül jelentkezenek az elvonási tünetek,ami legalább annyira káros a babára,mint az alkohol.Azonnal orvos!
5/27 anonim válasza:
Ha nem megy, orvosi segítséget kell kérned, de semmiképp ne nyúlj italhoz! Jó, ha mindig van melletted valaki, aki megakadályozza, ha mégis innál. És mindig nézd a baba érdekeit! Ha kísértésbe esnél, akkor is gondolj erre! Szorítok!
6/27 anonim válasza:
Alkoholistának nem való gyerek,remélem örökbeadod.Ne legyen senkinek illúziója,egy igazi alkoholista nem fogja egyik napról a másikra letenni.Remélem nem provokációs kamu a kérdés.
2014. júl. 23. 18:08
7/27 anonim válasza:
Mindenképp kérj orvosi segítséget. Az alkoholizmus nem egy csúnya, rossz szokás elsősorban, hanem betegség! Ha valóban függő vagy, súlyos elvonási tüneteid lesznek, amiket feltétlenül kezelni kell.
2014. júl. 23. 18:08
8/27 anonim válasza:
Komolyabb tünetek 1 hét után már nem fognak fellépni. Az első 1-5 nap a kritikus. Delirium tremensed már nem lesz, és az lenne a legsúlyosabb elvonási tünet. Beszélj őszintén az orvosoddal, biztos tud tanácsot adni, vagy elirányít pszichiáterhez, aki átmenetileg ír fel olyan gyógyszert, amitől jobban leszel, de a babának nem árt.
Kitartást, és mindenképpen beszélj orvossal, hogy örökre megszabadulj az alkohol rabságából.
2014. júl. 23. 18:10
9/27 anonim válasza:
Aztán majd az anyatejjel szívja magába a gyerek ??
2014. júl. 23. 18:11
10/27 A kérdező kommentje:
Hú de gyorsan írtatok.Jó lenne valaki aki elmondaná hogy milyen elvonási tünetekre is számitsak. A dokinak szégyellem megmondani hogy alkohol problémáim vannak. Egyedül nem fogy menni??????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!