Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes alkoholista vagyok,...

Terhes alkoholista vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Megytudtam hogy terhes vagyok azóta nem iszom egy kortyot sem de nem tudom hogy kibirim-e. Mit kellene tennem hogy ne árcsak a babának, még csak egy hete de nehezen viselem, mi lesz ha komojab tüneteim is lesznek.
2014. júl. 23. 17:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
Sétálj el egy abortuszra, nagyon kicsi az esèlye az egészséges gyereknek....
2014. júl. 23. 18:19
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
K..rva életbe sosem értettem,hogy egy alkoholistának minek van gyerek, csak tönkreteszi az életét. Plusz a helyesírásod sem mutat mást. Le lehet pontozni,hogy mekkora s..gfej vagyok, de nekem is van AA-s szülőm (és nem kívánom senkinek az előtte lévő időket) , meg helyesírási szótáram.
2014. júl. 23. 18:24
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha 1 hete nem ittál, akkor a nehezén már túl vagy. Már csak jobb lesz.

Amit tehetsz, nagy dózisú C vitamin (napi 3x1000mg), és B vitamin komplex tabletta a maximális adagban, illetve magnézium, mert nyugtat. Esetleg nyugtató teák, vény nélkül kapható növényi alapú nyugtatók, pl. Hova drazsé. De mivel terhes vagy, orvossal kéne konzultálnod. Amúgy ha a vérképed jó lett, és nagyon rossz nem lehetett, mert akkor arról tudnál, olyan nagy nem lehet a baj.

A Rivotril, Tegretol pillanatok alatt megszünteti az alkoholos elvonási problémákat, terhesen is szedhető orvosi felügyelet mellett a terhesség nem túl késői szakaszáig.

MINDENKÉPPEN legyél őszinte az orvosoddal.

10 éve én is küzdöttem némi alkohol problémával, tudom, miről beszélek.

2014. júl. 23. 18:25
 14/27 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélj orvossal. Hiszen ettől is függhet, hogy milyen vitaminokat, esetleg gyógyszereket kell szedned.

Lehet, hogyha durva elvonási tüneteid lesznek, az a babának is ártani fog. Ha nem is az orvossal, de legalább a védőnőddel beszélj!

2014. júl. 23. 18:33
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Eloszor is, nagyon ugyes vagy tenyleg, h nem ittal azota, h megtudtad, terhes vagy! Ez mar fel siker!! Nyilvan szenvedelybetegseg az alkoholizmus, es vannak nagyon jo szakemberek - nem feltetlenul az orvosod - akik segitenek! Ebben inkabb pszichologus tud segiteni, aki szenvedelybetegekkel foglalkozik...es most nem a Csernusra gondolok.
2014. júl. 23. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
Köszönöm kérdező a privátot, miszerint agresszív vagyok és alkoholista leszek. Ha te olyan sötét vagy,hogy szerint a géneim alapján alkoholista leszek, akkor a te gyereked is az lesz ilyen logikával. Akkor meg megint csak te vagy a hülye,hogy életet adsz egy alkoholistának. Respect!
2014. júl. 23. 18:51
 17/27 anonim ***** válasza:
38%
Mindjárt én is iszom egy felest olyan borzalom a helyesírásod!
2014. júl. 23. 19:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2014. júl. 23. 19:50
 19/27 anonim ***** válasza:
Ti is be is veszitek ezt a kérdést? Szerintem megint kamu, érdeskes , de szinte mindenki le van nagyon-nagyon pontozva.
2014. júl. 24. 09:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Még előző vagyok, ha tényleg alkoholista lenne, de nagyon 1 hét alatt már biztos megtidta volna mik az elvonási tünetetek.
2014. júl. 24. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!