Tanuló kismamik vannak itt?
Szia!
Én 22hét2napos vagyok és szintén tanulok,vizsgaidőszakom van!
A kérdésedre sajna nem tudok válaszolni,mert én elötte sem szedtem soha semmit,de szerintem,ha a betegtájékoztató nem írja,hogy nem szabad akkor vehetsz be!
Én idén már végzek is,juni közepén államvizsga!
Te hova jársz és,hogy bírod pocakkal?
Vigyázz magadra és ne idegeskedj a vizsgák miatt!
Debreceni Egyetem angol szak távoktatásos (levelező). Nekem is ez az utolsó évem. Május 11-re vagyok kiírva, úgyhogy államvizsga csak augusztusban vagy szeptemberben lesz. Nagyon jól bírom a dolgokat. Az érdekes, hogyha tanulom az angolt, akkor le sem áll a pici, csak mozog és mozog. Kíváncsi leszek, hogy szeretni, vagy utálni fogja.
Te hova jársz?
Szia!
Én Győrbe járok a tanító képzőre,ott végeztem 2008-ban és most másoddiplomán vagyok fejlesztési és differenciáló pedagógián!De Veszprémben élek.
Én május 13-ra vagyok kiírva!
Sajna én nem tudom halasztani az államvizsgát,mert nincs már alattunk évfolyam akikkel meg tudnám csinálni:(
Lemennek a vizsgák és elkezdem tanulni a záró tételeket,védőnő ezt javasolta!
Szerintem tök klassz,hogy már most hall idegen nyelvet a Babud,szerintem tetszik neki!
Ti tudjátok már a nemét?
Szia. Igaz már szültem, de 16 hetes terhes voltam mikor államvizsgáztam. Én nem szedtem semmi agyserkentőt.
egy kalappal a vizsgákhoz! :)
Nekem is ez a másoddiplomám. Magyar-angol szakon végeztem a Nyíregyházi Főiskolán.
Kisfiú lesz. Már a 12 hetes UH-n mondta a doki, ha tippelnie kell, akkor azt mondja, hogy fiú. A 18 hetesen meg azt mondta "Tuti fütyi és ez nem változik." Ti tudjátok már?
Utolsónak: Köszönjük a biztatást!
Szia!
Első vagyok,Ági.
Tegnap már nem tudtam visszanézni az oldalra.
Mi még nem tudjuk a nemét,a 18hetes UH-on kifogtam egy bunkó dokit,aki annyit mondott,hogy nem tűnik fiúnak,de még nem tudja!Most szeretnénk majd menni 4D-re.
Ti voltatok már,vagy szeretnétek menni?
Vigyázz magatokra!
Szia, en is suliba jarok, de nem szedek semmit. Kerdezd meg a dokidat, hogy arthat-e a vitamin, en addig nem szednem. Sok sikert a vizsgakhoz!
34 hetes km
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Holnap megyek dokihoz és megkérdem, hogy mit ajánl.
Nekem magándokim van és ő 4D-t 30 hét körül szokott csinálni, azt mondja, akkor látszik igazán szépen az arca. Nem akarok sztk-ba menni, mert ott találkozhatom saját diákkal is (25 éves vagyok, a saját diák azt jelenti, hogy 14-17 éves korig terhes).
Aki tanul, mindenkinek egy kalappal a vizsgákhoz, valamint, mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!