Elkaphattam valamit?
Figyelt kérdés
Voltunk strandon. Nem mentem bele a vízbe csak leültem a medence szélére, de ugye így is vizes lettem "ott". 25 hetes leszek szerdán. A méhszájértékem c2000. Az orvos azt mondta mehetek strandra, csak ne üljek a tűző napra. Szerintetek rosszat tettem?2014. júl. 21. 20:29
1/9 anonim válasza:
Én nem mentem volna, de most itt fujjolni fognak rám.
Ha bármi furcsát érzel, folyás, stb. azonnal menj orvoshoz!
2/9 A kérdező kommentje:
Folyásom a terhesség eleje óta van. De nem viszket, ég, csíp meg semmi. A színe is átlátszó vagy fehér. Az gondolom normális.
2014. júl. 21. 20:42
3/9 anonim válasza:
Mikor mész legközelebb orvoshoz? Említsd meg neki!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért mertem elmenni mert kérdeztem a dokit és ő mondta hogy nyugodtan mehetek.
2014. júl. 21. 20:52
6/9 anonim válasza:
Nem baj, tanulj belőle, ne menj többet míg terhes vagy! Az ember néha követ el olyat amit utólag megbán.
7/9 Ditta323 válasza:
Ha nem viszket, csíp, ég akkor semmi baj szerintem,meg nem belemásztál csak szélére ültél. Amúgy a méhszájad az zárt az érték alapján. Ha orvosod nem tilt akkor óvatosan. De ha nagyon aggódsz akkor orvosoddal konzultálj.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha érzek valami furcsát akkor elmegyek orvoshoz.
2014. júl. 22. 06:59
9/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy rosszat tettél volna mivel 2000, tehát csak rövidült a méhnyak, de mindegyik méhszáj teljesen zárt, így semmi nem tud feljutni a babádhoz. Minden védőfunkció a helyén van.
Ha meg fura folyást észlel valaki, akkor strandolás nélkül is orvoshoz megy, de ahogy írtad semmi különös. Szerintem nincs probléma de ha ettől megnyugszol említsd majd meg a következő kontrollon, emiatt sztem ne menj külön dokihoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!