Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell aggódnom, elkaphattam...

Kell aggódnom, elkaphattam valamit?

Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve. 12. héten vagyok, voltam ma wc-n az irodaházban, láttam, hogy jön egy kis barna. Na, teljes pánik...letekertem a wc papír felét, két végét behajtottam, és megtöröltem kívülről a hüvelyem, hogy lássam mi jön ki. Elkaphattam valamit? Kérlek nyugtassatok meg, mert megőrülök!
2014. máj. 20. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dokihoz kellene menni, mert a barnázás nem jó. Menj be az ügyeletre ha még mindig van, ha nincs csak akkor volt akkor holnap keress fel egy dokit !
2014. máj. 20. 20:44
 2/12 A kérdező kommentje:
A wc papírról kaphattam el valami bacit?
2014. máj. 20. 20:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Hívtam az orvost, azt mondta pihenjek, feküdjek, el fog múlni.
2014. máj. 20. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
A bacitól nincs barnázás, tehát más az oka.
2014. máj. 20. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Wc papírtól kaptál el valamit? Mikor? Ha már barna folyásod van, és még ha bacitól lenne is, azt akkor sem ma kaptad el. Vagy, hogy gondolod? Nem is értem...

A barnázás nem olyan jó. Azért én holnap megmutatnám magam egy orvosnak.

2014. máj. 20. 21:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Pont a lényeget hagytam ki. A papírról kaphattam el vmit?
2014. máj. 20. 21:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem a barna folyás van bacitól. Hanem ahogy megtöröltem magam, akkor kaphattam-e el.
2014. máj. 20. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de jelen esetben mindegy is mert a barnázás nem attól van. Én a helyedben dokihoz mennék.
2014. máj. 20. 21:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Hívtam az orvost, azt mondta nem kell kezelni. Ez nem olyan.
2014. máj. 20. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Jó, hát még mindig nem értem mi a gond. A Wc papírtól nem kaptál el semmit. Ha a dokid azt mondta látatlanban, hogy nincs gond, mert ez "nem olyan" (milyen?), akkor mit aggódsz?

A kérdésed még mindig nem értem. De az orvosodat sem, hogy telefonban felállítja a diagnózist, hogy semmi gond. Ha megnyugtatott, akkor jó. Ha nem, akkor hallgass ránk és holnap menj el egy orvoshoz. Lehet, hogy tényleg semmi bajod, de ha mégis baj van, azt megbocsátanád magadnak?

2014. máj. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!