Sopronban hogyan működik a szülésnő fogadása? Éredemes vagy nem? Mennyi? Ajánlani tudtok-e vkit?
Szia! Én 3 hónapja szültem a soproni kórházban.Nekem fogadott szülészem és szülésznőm volt. Amihez hozzá szólnék, hogy a soproni kórházban ha nincs választott orvosod nem választhatsz szülésznőt.Tehát mindenképpen először az orvos majd a szülésznő. Esetleg ha nem így csinálod és a szülésznőd nincs munkában amikor szülsz nem mehet be hozzád. Nálam először nem a fogadott orvosom vizsgált meg és amint befejezte rögtön az volt az első kérdése, hogy van - e orvosom. Mondtam a nevét és utána kérdezte,hogy akkor melyik szülésznőt hívja.
ez tutu biztos infó
+ még az előzőekhez: szerintem válasz szülésznőt!!!
A csecsemős nővérek pedig borzasztóak kivétel a fiatalok és az a kedves szoptatást segítő nővérke-na Ő egy kincs. Ne hagyd magad megbántani./. hónapig érdemes elrendezni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!