Ajánlanátok sopronban vki jó nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
kb .6 hetes terhes lehetek.megbízható kedves doki kellene sztk-ban a kórházban.2009. júl. 16. 18:03
1/13 anonim válasza:
Szia,
én Peitl Szilárd dr-nál szültem, és nagyon jó volt (nem könnyű, hanem jó :)) Nagyon nehéz szülés volt, mégis úgy foglalkozott velem, mintha az én orvosom lett volna, pedig csak véletlenül épp ő volt ügyeletben.
2/13 anonim válasza:
Neharagudjon meg az elöttem szóló de én pont őt nem ajánlom.Mikor bementem görcsel és vérzésel egy vasárnapi nap ő volt ügyeletbe.Bunkon lekezelt lejátszott még egy pasziánsz a számítógépen majd foglalkozott velem.Vizsgálat után közölte velem hogy 6 hetesen bármikor felszívódhat a baba.Hát kössz!Majd másodszor mikor az orvosomhozmentem vizsgálatra természetesen operált és megint a Szilárd volt.( hetesen ugy tünt iker terhességnek indult de az egyik baba elhalt,amibe persze nem volt biztos.Hezitált egy darabigés azt mondta majdkiderül hisz még ugy is megyek.Ez volt Jan.31. legközelebb március 6-án mentem ultra hangra.Képzelhetitek milyen érzésvolt hogy nem tudtam mivan. Jó mindenkinekmás tapasztalata van,mindenkinekmás igénye én Dr.Berkes Sándorhoz Járok és őt is fogadtam meg.Nagyon rendes és kicsit bohókás néha de sose volt velem bunkó. 31km Jó babavárást
3/13 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 18. 15:19
4/13 anonim válasza:
Szia,
első vagyok.
Lehet, hogy valakinek nem jön be a Peitl. A Berkest is tudom ajánlani, akit a második válaszoló említett.
5/13 A kérdező kommentje:
ő meg nekem nem volt szimpi.
2009. júl. 20. 15:42
6/13 anonim válasza:
Akkor még Karazma Farshidot tudom ajánlani. Nem túlcsordulóan kedves,(ezzel nem azt mondom, hogy bunkó vagy udvariatlan) de nagyon-nagyon lelkiismeretes, ha hozzá mész, tuti jó kezekben leszel.
7/13 anonim válasza:
Peilt Szilárd egy bunkó,Lekezelő ember!!!!!!!!!!!De mindenki más Karazma, Rada, Hidas-szerintem ők a befutók+ Szilveszter
8/13 anonim válasza:
én egyiket sem ajánlom,inkább utazz más városba gondozásra, szülni én is ezt tettem, volt az életem, a rokonaim, barátaim élete a kezükben és alig úsztuk meg, bár lehet már nem aktuális, de nem viccelek. minden jót
9/13 A kérdező kommentje:
utolsó nem igazán értelek.mi történt ??
2010. febr. 12. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!