29. hetes várandós vagyok az én édes kisfiammal, és 7 kilót híztam (68al kezdtem, most vagyok 75) A védőnő szerint sok, és heti 2 gyümölcsnapot írt elő. Nektek mi a véleményetek erről? Ez tényleg olyan borzasztóan sok? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 16:56
11/11 anonim válasza:
A hatodik valaszolo vagyok.
Uj tapasztalat: ha meglodul a sulyod, akkor figyelj oda. Amiota valaszoltam a kerdesedre azota eltelt par nap, epp most voltam vedononel. Megdobbenve tapasztaltuk, hogy egy het alatt masfel kilot hiztam. Ez nekem terhesen is harom heti adag. A vedono szerint vizesedni kezdtem, szerintem meg hizas, mert a fejem is kerekedett. Szoval most "viztelenito" probalkozasokat tartok es figyelni kell, hogy tovabbra is ilyen tempoban fogok-e hizni, vagy tenyleg csak viz ez es csokkenni fog a sulyom. Ha nem viz, akkor akar meg husz kilo is lehetne a tok jo utemu es aranyosan indulo hizasombol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!