Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok. A...

17 hetes terhes vagyok. A férjem nem segít a házimunkában, bevásárolni, porszívózni. Az előbb le "bü. ösk. Zott" csak mer fáj a feje. Hasonló cipőben? és ha igen hogy viselte ezt a "lelki terrort"?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Na most elmondom neked, hogy az én férjem is szinte meghülyült, amitóta babát várunk.

Mondott "szép" dolgokat, pedig ha hiszitek ha nem imád engem, a babaáér rajong, és mindent megtenne.

Nem védeni akarom a hímeket, mert épp most vesztünk össze mi is, épp kocsikázik hisztijében... de nekik is nehéz lehet, a bizonytalanság, az idegesség, hogy minden rendben megy-e, jó apa lesz-e, el fog-e tudni tartani bennünket... én erre gondolok, ezért viselkednek így. A másik fele, meg magamról tudom, hogy extra érzékeny lettem, mindenki hülye körülöttem, rám senki se figyel, csak elvárja, hogy megcsináljak mindent, amikor feszültség van arról én tehetek... holott ezt nem állította senki, én mégis emiatt "cirkuszolok".

Kedves válaszolók, ne lombozzátok le a kérdezőt, hogy ti nem szülnétek egy ilyennek gyereket... van elég baja, és magunkból kiindulva tudom, (illetve sejtem) hogy szeretik egymást, nem rossz ember a férje, csupán hülye.

Terhességem előtt ha valakitől ezeket a sorokat olvasom, én is megkérdeztem volna, hogy komolyan ennek akar szülni? De így, hogy benne vagyok, tudom hogy itt mi folyik, így nem gondolom ezt.

Egyébként nehezen viselem ezt az egészet, ráadásul teljesen kivagyok, hogy vajon minden rendben van-e a babával, nem-e ártok neki, szülessen meg egészségesen, tehát egy aggódós kismama vagyok, amit a férjem nehezen tolerál... ő ezt nem értheti, nem benne növekszik az a csöppség, rajta nem olyan a felelősség, mint rajtam. Nekem kell észrevenni ha jelez a szervezetem, nekem kell figyelni arra, hogy minden rendben van-e, és nekem kell majd jó anyukának lenni.

2010. jan. 10. 01:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

CSak egy picit megnyugtatáskép.....

Vannak olyan férfiak akik legbelül bepánikolnak a gyerektől. Hiába tervezett. Addig nem tudja mi is az, amíg nem látja a fejlődő pocidat stb.

Az én férjemmel 1 évig próbálkoztunk. 9 éve vagyunk együtt. Abszolut tervezett volt a gyerek. Na amikor megszületett, kitört itthon a pánik!!! Minden rossz volt amit csináltam. Persze nem beszélt csúnyán, de hihetetlen ingerlékeny lett.

El telt 1-2 hónap és rájött hogy "tiszta hülye". Megnyugodott és azóta happy itthon minden!

A csúnya beszédet ne hagyd rá mert megszokja és jobban elfajúl a dolog! Amúgy meg türelem és kitartás!!

2010. jan. 10. 09:18
 13/15 A kérdező kommentje:

hajnali egykor küldted el kocsikázni???, :-)))

köszike nektek is - estére már újra cicázott/meg micázott

ma reggelre meg mintha minden baja eltűnt volna olyan volt mint régen ...

szóval tényleg ennyi lenne hiába tervezett meghülyülnek, félnek???

10 éve vagyunk együtt 4 év házasságra születik a babó

hát nem tudom

remélem észbekap!!!

köszike még1x a válaszokat!!!!!!

2010. jan. 10. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem küldtem el, ment magától. Igen, szerintem ennyi, pánik.

Amúgy mi is 10 éve vagyunk együtt, 4 év házassággal a hátunk mögött.

2010. jan. 10. 14:01
 15/15 A kérdező kommentje:

:-)) hát ez király

szép jövő!!!

2010. jan. 11. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!