Mas is igy erez? Ha tobbet mozgom ugy erzem hogy leszakad a derekam, faj mindenem es nagyon hamar elfaradok. Nem birok pl. folmosni, porszivozni, mert ugy erzem hogy megszakad mindenem
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 11:55
1/5 anonim válasza:
szia! hanyadik hétben vagy? Én most vagyok 29hetes, és a porszivózás már nekem sem megy,meg elég nagy a házunk is, úgyhogy én azt a páromra bízom. Sokkal jobban elfáradom már én is. A lényeg hogy ne eröltesd magad. ha nem bírod, akkor pihizz. Boldog Babavárást
2/5 A kérdező kommentje:
koszi. en meg csak 15 hetes vagyok. el elvegzem a munkat, de amit utanna erzek a testemben az olyan mintha porcelanbol volna a derekam es barmikor el torhetne.egy szoval hamar faradok es ugy erzem magam mint egy oregasszony.tudom hogy ez nem jo, pedig sokat mozgok, setalok. ha mar most vagyok ilyen hogyan lesz erom szulni?
2009. febr. 20. 12:04
3/5 anonim válasza:
Én is a nagyobb munkákat férjemre bízom, ablakjaimat anyukám fogja pucolni pár hét múlva.Én főzök mosok és mindent csak szépen apránként.Lesznek jobb és rosszabb napok.Lassabban csinálj mindent és ha valami nem megy ne erőltesd.Tudom elég nehéz, mert én is elég tisztaságmániás vagyok, de adni kell lejjebb.Muszály otthagyni vagy másra bízni.31 hetes
4/5 anonim válasza:
Használsz valamilyen pocaktartót? Én már elég régóta használom és amikor felveszem, mintha elvágták volna a derékfájást. Ez egy gumiszalag és a pocakomra egy finom anyagot tudok húzni. Fantasztikus!!
Sokkal konfortosabb a kismamaéletem, mióta használom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!