Kényes kérdés?!
15. héten vagyok. Tegnap muszáj voltam idegen helyen elmenni nagy wc-re, így nem tudtam utána azonnal letusolni. Használtam törlőkendőt. Mikor este hazaértem, vettem észre, hogy a bugyi hüvely alatti részére kenődött egy pici.
Fel tud jutni így a baktérium, vagy azért nem olyan ügyes?
Kérlek ne írjátok azt, hogy ti sosem jártatok így, elég kellemetlen ez a kérdés így is!
Off: Én is minden székelés után tusolok, ahogy a párom is. Nem a terhesség miatt. (Nyilván van, hogy nem tudom kivitelezni, de az esetek 99%-ban igen) Szerintem ez normális és meglep, hogy nem mindenki így csinálja.
On: Kérdező! Ennyitől semmi baja nem lesz sem a babának, sem neked. Ha véletlenül néhány napon belül éreznél viszketést, égető érzést, vagy bármi rendelleneset, akkor elmégy a dokidhoz, aki ír receptet és simán kikezelnek.
Már megszoktam, hogy reggel elintézem a dolgom, tusolok, és úgy indulok dolgozni.
Csak mint a példa is mutatja, marad az a pár %, hogy nem tudok, de nem is érzem jól magam addig, míg meg nem mosakszom.
Az a helyzet, nagyon sokan nem így csinálják, lehet egészségesebbek, mint mi. Az ő szervezetük megtanulta legyőzni a bacit, míg a miénk esetleg nem.
Jaj, sajnálom! :(
Nem érezted, hogy baj van, vagy nem törődtek vele?
Nem hinném, hogy ebből probléma lenne. Szerintem sokakkal előfordul, főleg akik tangát hordanak és nem tudnak a dolguk végeztével tusolni. A szervezet védelmi funkciója azért működik, nem tud olyan könnyen megfertőződni. Hiszen ősanyáink nem is törölgették magukat a földeken mégis rendre egészséges babák születtek, és az sem volt olyan rég amikor 1 héten csak egyszer tudtak fürdeni.
Tenyésztést amúgy szoktak venni, nekem kétszer vettek, egyszer 13.héten aztán a 36.-on. Hozzáteszem jártam úgy mint te, a tenyésztések mégis mindenre negatívak lettek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!