34 hkm vagyok, kényes kérdés?
Figyelt kérdés
Napi 2 vas tablettát szedek,amitől eddig szorulásom volt,viszont 3 napja hasmenésem van.Mitől lehet?2012. szept. 22. 21:11
1/5 anonim válasza:
akkor ne 2-őt vegyél be, hanem 1 -et
de egyáltalán nem biztos hogy ettől van hasmenésed,..
valami étel, vagy a levegőben van valami.
szintén 34 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
A terhesség vége felé nem szokatlan a hasmenés. Barátnőm is így volt, én is. Szülés előtt is lehet, azt mondták nekem tisztul a test, készül a szülésre.
3/5 anonim válasza:
de a 34 héten készül a szülésre?
kicsit korai lenne..
nekem akkor 6 és fél héten át minden nap hasmenésem lehetett volna..( 40 + 6 napra született a kislányom)
4/5 anonim válasza:
29 hetes vagyok, nekem minden héten volt egyszer, általában ha olajosabb volt esetleg a leves, vagy sült kolbász vagy szalonna, vagy kefír, tej, ilyesmi után. Én is 2 vastablettát szedek, de sose volt szorulásom, igaz, nagyon sok rostosat eszek.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is sok gyümölcsöt eszek.Mondjuk azt mondta az orvosom,hogy nagyon lent van a baba feje már,és elég nagy baba is(de totál zárva vagyok)ugyhogy a 38.hét körül készüljek a szülésre.Na de ennyivel előbb ettől lenne hasmenésem?
2012. szept. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!