Kényes kérdés? Többi lent.
Szia!
azt nem tudom mitől van, de nekem még hasmenésem is volt. Sose előtte -utána csak a terhességem végefelé. Állítólag ez is hormonális hatás, meg hogy a szervezet "tisztul" szülés előtt.
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de én úgy hallottam, hogy a josló fájások lehetnek olyanok is, mintha WC-re kellene menni...nem tudom pontosan, de ezt hallottam...
Egyébként szerintem ebben semmi kínos nincs...
Hallottam olyat is, hogy szülés közben elég gyakran oda "kakilnak" a mamik... és az természetes... olvastam olyat is, ahol azt írták, akkor csinálod jól XD
Nekem első terhességem, és próbálok informálódni, bár biztos vannak olyan infók is, amik semmit nem érnek, illetve butaság az egész...
34 hkm
Szia
nekem is szokott ilyen érzésem lenni. Én monstam a dokimnak is. Azt a választ kaptam, hogy a baba nyomja magát lefele, mert helyezkedik és emiatt van ez az érzés. Ebben szerintem nincs semmi ciki. Miért érzed annak? Én ennél cikisebb dolgokat is meg szoktam kérdezni, hiszen ezért az orvosom. :)
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!