Normális, hogy ilyen korán ennyire látszik?
Figyelt kérdés
3. babámat várom, a 12. hétben vagyok. Az első babámnál ennyi idős terhesen még rám jöttek a nadrágjaim. A másodiknál már volt valami dudor, de mivel otthon voltam még a nagyobbikkal, csak laza rövidgatyókat hordtam. Most meg nem jön rám semmi, csak az egész ruháim! Nem híztam, ugyanannyi kiló vagyok, mint előtte, de akkora hasam van, mint máskor 18 hetesen. (Orvos szerint minden érték tankönyvi, csak 1 baba van.) Volt már valaki így?2014. júl. 21. 08:32
1/1 Margit84 válasza:
én sok helyen olvasom, hogy első baba később látszik (nő poci) utána már sokkal hamarabb, mert eleve nyúltabbak már az izmok meg minden. Nem tudom az igazságtartalmát, mert én csak az első babát várom. Elméletileg erre meg az írják, hogy a 16. hétig nem is látszik... hát én kb a 14. héttől nem tudnám letagadni, ha olyan ruha van rajtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!