Mitol fajhat a jobboldali petefeszkem mikozben 3napos keses van a menstruacioban?
Soha nem szokott kesni, inkabb az jellemzo hogy 4,5nappal hamarabb jon meg. Ma elkezdett erosen fajnia az egyik petefeszkem, ez kisugarzik a labamra is.
Terhes legyek kicsi az eselye, mert ovszerrel vedekeztunk, de csinaltam tegnap este egy tesztet is, ami negativ lett.
Ami meg emlitesre melto van egy gyenge vilagos sarga folyasom.
Volt mar igy valaki?
szia. Koszonom erdeklodesed!
Kozben megjott a menstruaciom, de a szokottnal kevesebb es rovidebb ideig tartott. A jobb oldali fajdalom maradt. Tegnap atvaltott alhasi fajdalomra, amihez hanyinger is tarsult.
Mivel vege lett a ciklusnak ujbol visszamentem a dokihoz, latott a jobb oldalon egy 2.5cm valamit, amit tuszonek mondott eloszor, de emlitettem most vagyok tul a menstruacion. Szoval megvan a bibi, nem vett tolem kenetet is, most alapos es turelmes volt, mert maganrendelesen voltam.
Irt fel gyulladas csokkentot, meg valami kupot, amin azt irja Candida gombara jo. Ezen itthon meglepodtem,mert ilyen problemam nincs, vagy lehet a cisztara is jo lehet? te milyen kezelest kaptal ra annak idejen, megirnad legy szives?
Koszonom szepen.
szia. Miutan bevettem a kupot es gyulladascsokkentot volt 4nap fajdalommnetes, most ismet faj. Szerintem gyulladas lehet, az orvos nem tul bobeszedu, de szerintem arra gondolt, mert kerdezte korabban volt e petefeszek gulladasom. Kenet eredmenyrol meg nem tudok semmit, gondpolom abbol kiderul a gyulladas, ugye? Az orvos szabin van, talan csutortokon mar elerheto, hataha kenet eredmenyrol is megtudok valamit.
ugyhogy most itt ulok fajdalommal es nincs hova menjek. Volt itthon Zanocinom (ismered?), azt kezdtem el szedni, ha gyulladas van, kell segitsen.
Endokrinologushoz ki iranyitott PCOS-el, nogyogyasz?
Hasad is fajt vele? Menstruaciod normalis volt?
Koszi szepen, hogy erdeklodsz, kedves vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!