Mitol fajhat a jobboldali petefeszkem mikozben 3napos keses van a menstruacioban?
Soha nem szokott kesni, inkabb az jellemzo hogy 4,5nappal hamarabb jon meg. Ma elkezdett erosen fajnia az egyik petefeszkem, ez kisugarzik a labamra is.
Terhes legyek kicsi az eselye, mert ovszerrel vedekeztunk, de csinaltam tegnap este egy tesztet is, ami negativ lett.
Ami meg emlitesre melto van egy gyenge vilagos sarga folyasom.
Volt mar igy valaki?
elmult teljesen aztan a ciszta?
Annyira felek, mert a mellemben is van, nehgoy valami rossz indulatu legyen.
Teljesen elmúlt, nemrég voltam kontrollon. Ugye meg is jött utána, szóval az "kiürített". (Bár én PCOS-sel is szenvedek, szóval kimaradt egy-egy menzesz, amiatt is felgyűlhetett.) Csinálnak vérvételt, amiből megállapítják, hogy jó vagy rosszindulatú (mondjuk laikus vagyok, de a tumormarker nevezetű cucc az volt, azt hiszem). Egyébként szerintem a rosszindulatú daganat nem így kezdődik, ilyen hirtelen fájdalommal. Lehet akár tényleg gyulladás is, ha pedig ciszta, akkor a laparoszkópia pedig a "jobb" műtét, hogy ugye nem vágnak.
Ha majd kiderült, mi a helyzet, megírhatnád :)
Igen irni fogok, koszonom.
Megirnad mi az a laparoszkopia? Ma mar olvastam az interneten kutakodva, az hogy mukodik?
Nincsen mit, tényleg jobbulást!
A laparoszkópia "egynapos" műtét, nem vágnak fel, hanem egy erre kifejlesztett műtéttel úgymond szúrnak, miközben te altatásban vagy. Nem lesz utána nagyobb heg, csak egy két picike vágás, és ténylegesen nem "nyitnak fel", szóval barátságosabb is. Pl. itt is írnak róla [link]
koszonom szepen, borzaszto az egesz, soha nem volt hasonlo problemam.
Amit meg megemlithetek, hogy az utobbi egy evben eleg foltos lett az arcom. A terhesseggel kezdodott es nem mult el hanem egyre kiterjedt.Ez jelenthet valamit szerinted?
Sajnalom, hogy van PCOS betegseged, most olvastam arrol is. Regota tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!